Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Een BHV cursus op prachtige locatie

  • BOC Opleidingscentrum
  • BHV cursus
  • Trainen op locatie
  • Maatwerk

Bij BOC Opleidingscentrum verzorgen wij niet alleen diverse cursussen in ons eigen opleidingslokaal, ook trainen op externe locaties is mogelijk. Een van deze externe locaties is landgoed Rhederoord, een prachtig landgoed in de bossen van De Steeg.

Op deze prachtige locatie stond een BHV-cursus op de planning. Tijdens de cursus werden de richtlijnen die door het RIVM zijn gesteld m.b.t. COVID-19 zorgvuldig in acht genomen. Dit betekent dat er in kleine groepen werd getraind, uiteraard op 1,5 meter afstand. Omdat met oefenen op elkaar niet voldoende afstand kan worden gewaarborgd, werkt BOC Opleidingscentrum sinds vorig jaar met zelf ontwikkelde kunstledematen. Deze oefenarmen hebben niet alleen een realistische uitstraling, ze voelen ook levensecht aan. Daarnaast kunnen de armen tevens worden voorzien van wonden. Op een hotelkamer hadden we voor de cursisten een scenario opgesteld. Hier werd geoefend met werken met het ontruimingsplan en levensreddend handelen

Bij BOC Opleidingscentrum staat maatwerk centraal. Dit kunnen wij leveren door o.a. te werken met blended learning, e-learning gecombineerd met klassikaal onderwijs. Onderzoek wijst uit dat blended learning de meest effectieve manier van leren is. Bij blended learning staat de cursist in het middelpunt. Deze methode maakt de voortgang en resultaten van de cursisten voor aanvang inzichtelijk. Op basis van de ontvangen data van het leertraject kan de cursus worden gepersonaliseerd en kan er worden ingespeeld op de behoeften van de groep cursisten. Dit wordt gecombineerd met scenario’s uit de praktijk. Elke cursus op locatie is maatwerk en wordt samen met onze klanten inhoudelijk vormgegeven. Door te werken met (herkenbare) casussen uit de praktijk is een cursus voor elk bedrijf anders en interessant voor de cursisten om te volgen.

Op landgoed Rhederoord hebben we de cursus met succes afgesloten. Met trots kunnen wij melden dat iedereen voor de BHV-cursus is geslaagd. Gefeliciteerd allen!

Wilt u meer weten over maatwerk of ons cursusaanbod? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of kijk op www.bocopleidingscentrum.nl.

Neem contact op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20