Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Een applausje voor de helden van Globe Group!

  • De helden van Globe Group
  • Een groot compliment voor jullie
  • Coronavirus

Het coronavirus is het nieuws van de dag en heeft grote impact op ons dagelijks leven. In de supermarkt is bijna geen pakje boter (of verpakking toiletpapier ;-)) meer te verkrijgen omdat we massaal aan het hamsteren zijn geslagen. Horecagelegenheden zitten dicht en de zorg draait overuren omdat de ziektegevallen door het virus per dag toenemen. Een branche die op de achtergrond ook veel te maken krijgt met de gevolgen van het coronavirus is de beveiligingsbranche. 

Dit merken we ook bij Globe Group, want ook bij ons heeft het virus grote gevolgen voor ons werk. Alles is vandaag de dag anders dan dat we gewend zijn. Op het kantoor is het rustig, hebben we aangepaste openingstijden en werken we met een lagere bezetting dan normaal. Het kantoorpersoneel werkt zoveel mogelijk vanuit huis en overleggen worden op afstand gepleegd door middel van videocalls. Dat betekent vooraf in de camera even checken of je haar goed zit en..  je bent er helemaal klaar voor! 

Veel evenementen worden gecanceld, en dit zorgt ervoor dat onze jaarplanning iets anders loopt dan verwacht. We krijgen daarentegen ook nieuwe opdrachten binnen, waarmee wij de veiligheid voorop zetten en ons steentje kunnen bijdragen, om ervoor te zorgen dat bij grote bedrijven de productie en werkzaamheden “gewoon” door kunnen gaan. Een aantal maanden geleden hadden we ons niet in kunnen denken dat deze onvoorspelbare situatie ons te wachten stond, maar we zullen het er maar mee moeten doen. 

Toch kunnen we het niet vaak genoeg zeggen, maar bij deze willen wij ál ons personeel een warm hart toedragen in deze vervelende situatie. We zijn ontzettend blij met het feit dat jullie altijd voor ons klaar staan en dat jullie op de achtergrond het werk (ondanks alles) gewoon met plezier blijven uitoefenen. Chapeau! Wij hebben daarom gisteravond om 20.00 uur niet alleen geapplaudisseerd voor alle mensen in de zorg, maar minstens ook net zo hard voor jullie. Hiermee willen wij tegen jullie zeggen: dank jullie wel allemaal voor jullie inzet! 

Samen staan we sterk. Laten we onze schouders eronder blijven zetten en met z'n allen hopen dat deze vervelende situatie snel achter de rug is en alles weer "normaal" wordt.

Ons personeel: dat zijn de helden van Globe Group

P.s. We hadden graag elk van jullie in de bovenstaande afbeelding gephotoshopt en persoonlijk bedankt, maar omdat we niet in het bezit zijn van een foto van iedereen doen we het maar op deze manier. ;-) 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20