Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Drie keer hoera! Gerard drie jaar in dienst

  • Gerard drie jaar in dienst
  • Globe Security
  • Mobiele Surveillance
  • Team

2017 is het jaar waarin Michael van Gerwen darter Gary Anderson verslaat in de finale van het PDC World Darts Championship, Nijntje tekenaar Dick Bruna is overleden en het nieuwe 50 eurobiljet in Nederland zijn opmars maakt. Maar 2017 is ook het jaar waarin Gerard bij Globe Group is begonnen aan zijn nieuwe baan als Manager Mobiele Surveillance én hij stadsprins werd. Vandaag precies drie jaar geleden - op 1 mei 2017 – dook Gerard voor het eerst achter zijn computer op ons kantoor in Zelhem. Drie jaar later zit hij daar nog steeds (al is hij af en toe ook wel thuis of bij zijn dartteam te vinden ;-)) en kunnen we zeggen dat hij tot op heden al veel heeft bereikt. Tijd om op deze bijzondere dag daarom eens terug te blikken op de afgelopen drie jaar.

Drie jaar in dienst.. dat kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan 

Op 1 mei 2017 trad Gerard bij ons in dienst als Manager Mobiele Surveillance. In een voorstelblog vertelt Gerard dat hij in deze functie verantwoordelijk is voor het functioneren van de mobiele surveillance van Globe Security in de breedste zin van het woord. Tot het takenpakket behoren o.a. het aansturen van het team, het optimaliseren van de routes en relatiebeheer van onze klanten en prospects. Waarom Gerard destijds de overstap heeft gemaakt en ervoor koos om bij Globe te werken? Omdat Globe Security volgens hem een ervaren en stabiele organisatie is met een authentieke aanpak, grondige marktkennis en meerwaarde heeft van een regionaal bedrijf die hun persoonlijke benadering koppelen aan de professionaliteit die je van een beveiligingsbedrijf mag verwachten.

De afgelopen drie jaar heeft Gerard zeker niet stil gezeten. In de voorstelblog vertelt hij: “Globe Security wil samen met mij deze groei voortzetten en verder uitbouwen. Een functie waar ik met trots invulling aan ga geven.” En dat is gelukt. Gerard heeft ons geholpen met de groei van ons bedrijf en samen hebben we Globe Security beter op de kaart gezet. In drie jaar tijd hebben we onze mobiele surveillance afdeling geprofessionaliseerd en op poten gezet. We hebben verschillende nieuwe klanten én collega’s mogen verwelkomen en daar zijn we trots op. Een mooie opdracht is bijvoorbeeld de objectbewaking bij Philadelphia. Bij deze zorginstelling voor mensen met een beperking zijn onze beveiligers tot op heden 7 nachten per week aanwezig om de cliënten en medewerkers van een veilig gevoel te voorzien.

Daarnaast heeft Gerard zich de afgelopen jaren ingezet voor onze collectieve beveiliging. Door de samenwerking van verschillende bedrijfskringen zoals SBBD (Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem), IBOIJ (Industrie Belang Oude IJssel), VIV (Varsseveldse Industriële Vereniging), IKZ (Industrie Kring Zelhem) en de aanwezigheid van onze surveillancewagens zorgen we er samen voor dat de bedrijventerreinen minder aantrekkelijk worden gemaakt voor inbrekers. Later hebben we deze samenwerking voortgezet onder de naam CBA: Collectieve Beveiliging Achterhoek, waarin vanaf 1 januari 2018 ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging werken.

Gerard, bedankt voor deze drie mooie jaren bij Globe! We zijn blij met je betrokkenheid en inzet en hopen dat we samen nog meer kunnen gaan groeien, zodat we over zeven jaar opnieuw een stukje mogen schrijven om je te feliciteren met tien fijne dienstjaren en terug kunnen kijken op nog meer mooie mijlpalen.  

Wilt u Gerard persoonlijk feliciteren? Neem dan contact met hem op. 

Felicteer Gerard

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20