Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De voordelen van Collectieve Beveiliging

  • Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • voordelen surveillance
  • Beveiliging 
  • Nieuwe blog

Vaak wordt mij de vraag gesteld: “Waarom zou ik bij Globe Security aansluiten, bedrijf X en Y rijden ook collectieve surveillance?” Wat is je verwachtingspatroon van deze dienstverlening, vraag ik mij dan af? Wat is collectieve surveillance nou precies en wanneer kan je spreken van een goed collectief? Daar ga ik in deze blog verder op in.

Het woord collectief zegt eigenlijk al genoeg, met z’n allen de schouders eronder om het project te kunnen laten slagen. Als beveiligingsbedrijf richt je niet zomaar out of the blue een collectief op. Natuurlijk, je kan het proberen maar bij een handjevol of misschien twee handjes vol deelnemers houdt het al wel redelijk op. En wat voor collectief heb je dan, welke kwaliteit kan je bieden? Je hebt geen body om langdurig preventief op het bedrijventerrein te zijn en te blijven, iets wat bij collectieve surveillance bij uitstek belangrijk is. Het woord preventief zegt eigenlijk al genoeg. Door langdurige aanwezigheid probeer je te voorkomen dat..

In een “eigen collectief” rijd je wellicht hooguit een of twee keer per nacht langs de deelnemer. Bij constatering van onregelmatigheden treed je dan repressief op. Het leed is al geleden, maar hé, je krijgt wel (bijna) elke dag een rapportage van een controleronde. Bij een goed collectief surveillanceproject zit een gedachte en visie achter. Als beveiligingsbedrijf voer je diensten uit in opdracht van een stichting, bedrijvenkring of parkmanagementorganisatie. Je hebt een raamovereenkomst met deze stichting, bedrijvenkring of parkmanagementorganisatie en legt daar je KPI’s in vast. Vervolgens legt het beveiligingsbedrijf verantwoording over de gemaakte afspraken af. De opdrachtgever monitort de afspraken en stuurt waar nodig bij en behartigt de belangen van de individuele deelnemer.

Er zijn binnen de grenzen van de AVG-afspraken met de politie gemaakt en er is een kort lijntje met de gebiedsagent. De collectieve beveiliger is aangesloten bij de werkgroep Keurmerk Veilig OndernemenBedrijven (KVO-B) en voert frequent overleg met de gemeente, politie, brandweer en ondernemers. Samen wordt er ook een dag en nachtschouw uitgevoerd met als doelstelling het bedrijventerrein schoner en veiliger te maken en houden. Als officiële collectieve beveiliger ben je ook aangesloten bij de preventie WhatsApp groep van het bedrijventerrein, reageer je op onregelmatigheden bij de deelnemers en handel je in het algemeen belang van het bedrijventerrein. Tijdens de surveillance heb je specifieke aandacht voor de deelnemende bedrijven maar ook voor de openbare weg en groenstroken. Zo let de collectieve surveillant ook op geblokkeerde brandputten, defecte straatverlichting, hangjeugd, zwerfafval en onveilige situaties zoals hoge bosschages. Gezamenlijk is er een belang om zoveel mogelijk deelnemers aan het collectief te binden. Des te meer deelnemers, des te langer de surveillant op het terrein kan blijven. Dit resulteert in een preventief collectief beveiligingsproject.

Dus als mij de vraag weer wordt gesteld waarom ze klanten zich bij Globe Security moeten aansluiten.. euhm ja, mag ik nog een bakkie koffie?

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen over Collectieve Beveiliging Achterhoek? Lees het op onze website of neem contact met ons op via: 0314 - 35 12 20 of info@globegroup.nl

Klanten aan het woord

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20