Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De nieuwe CAO is rond!

De afgelopen tijd mocht ik deelnemen aan CAO overleggen bij de VBe (Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland). Diverse besprekingen waarin een aantal belangrijke afspraken en voorwaarden aan de bestaande CAO zijn toegevoegd. Een mooi proces om van zo dichtbij mee te mogen maken en fijn om vanuit de praktijk voorbeelden te kunnen aandragen waar ik in mijn functie als HR-manager tegenaan loop. Zo konden we als groep onze ervaringen en ideeën bespreken en onze wensen ten opzichte van de nieuwe CAO onderbouwen zodat het in de onderhandelingen kon worden meegenomen. 

Een van onze wensen was dat alle medewerkers gelijk behandeld worden en de juiste beloningen die daarbij horen mogen ontvangen. En ook dat we onze verkeersregelaars meer konden bieden dan nu het geval was. De nieuwe CAO Beveiliging biedt onze beveiligers en verkeersregelaars meer vrijheid, betere arbeidstijden en loonsverhoging. Wij als Globe Group zijn dan ook erg blij met het mooie resultaat voor onze beveiligers en verkeersregelaars.  

Verkeersregelaars

Voor onze verkeersregelaars is een grote slag geslagen met deze CAO. Ook voor deze beroepsgroep is het nu goed geregeld: de functieomschrijvingen zijn centraal vastgelegd en alle verkeersregelaars krijgen een volwaardig arbeidsvoorwaardenpakket. Voor al onze medewerkers (zowel beveiligers en verkeersregelaars) worden arbeidstijden vereenvoudigd en ook het zelfroosteren wordt sterk gestimuleerd. Het biedt onze medewerkers meer vrijheid en geeft ze ruimte om een betere werk-privé balans te krijgen.  

Loonsverhoging

Persoonlijk ben ik erg blij dat er ook een structurele loonsverhoging is afgesproken. In mijn werk als HR-manager wordt het steeds moeilijker om medewerkers te vinden en te behouden. Door deze nieuwe CAO hebben we onze medewerkers niet alleen goede arbeidsvoorwaarden te bieden, betere uren én meer vrijheid maar ook concreet betere lonen. Momenteel heb ik wel 30 vacatures voor zowel verkeersregelaars als beveiligers, deze CAO verleent potentiële werknemers een beter perspectief en meer waardering.  

Samenvoeging

Wat ook goed is aan deze CAO is dat bestaande voorwaarden zijn samengevoegd en eenvoudiger zijn gemaakt. Het geeft ons ruimte om te kunnen investeren in onze medewerkers. Voor onze opdrachtgevers is het fijn om te weten dat de beveiligers en verkeersregelaars die ze via ons inhuren, goed behandeld worden met de juiste beloningen erbij.

Laat de sollicitaties maar komen! Wij zijn klaar voor jullie!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in het werken als beveiliger of verkeersregelaar?
Bekijk hier onze vacatures of op B
OC Opleidingscentrum voor ons opleidingsaanbod.