Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De klus is geklaard: de N816 is weer open

  • Beroepsverkeersregelaars
  • Wegwerkzaamheden
  • Snel schakelen, korte lijnen en ontzorgen

Een tijd geleden schreef onze planner Richard een nieuwsartikel over een mooie nieuwe samenwerking voor Europe Traffic Support. Vanaf dinsdag 28 april is Europe Traffic Support namelijk samen met Save Traffic Nederland (STN) met een nieuw project gestart aan de N816 tussen Ulft en ’s Heerenberg. De verkeerspionnen kunnen weer worden opgeborgen, de helm kan voor onze verkeersregelaars af en de portofoons kunnen uit, want op 5 juni zijn alle werkzaamheden afgerond.

Verkeersregelaar
De N816 is weer open voor het verkeer en voorzien van een spiksplinternieuwe laag asfalt. Ook zijn de zijwegen verstevigd en is er asfaltonderhoud uitgevoerd op een deel van het fietspad. De weg is nu weer toegankelijk voor weggebruikers om veilig van A naar B te komen. 

Een prettige samenwerking

Tijdens dit project hebben wij van Europe Traffic Support nauw samengewerkt met Save Traffic Nederland en KWS. In het evaluatiegesprek met onze opdrachtgever STN kwam naar voren dat zij het als prettig hebben ervaren dat we bij Europe Traffic Support, onderdeel van de Globe Group, alles voor hen uit handen hebben genomen. Wij zijn een echt familiebedrijf en houden van persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Normaal gesproken heeft de uitvoerder bij vragen en/of wijzigingen eerst contact met de opdrachtgever, en geeft de opdrachtgever de vraag of wijziging weer aan ons door. De kracht van de Globe Group ligt bij het feit dat we dit zelf oppakken en rechtstreeks communiceren met de uitvoerder. Op deze manier kunnen wij onze klant ontzorgen. 

De fijne samenwerking werd aan het eind van het project bekroond met een mooi compliment van onze uitvoerder KWS. Afgelopen vrijdag werden we door KWS gebeld om ons te bedanken voor de inzet. Met name onze flexibiliteit, het snelle schakelen en de communicatie van zowel de aanspreekpunten als het aansturende team op kantoor werd door onze uitvoerder erg op prijs gesteld. Ook gaven beide partijen aan dat zij erg blij waren met het feit dat Richard bij de opstart van het project aanwezig was om onze verkeersregelaars wegwijs te maken, en zelfs de vrijdag voor de start van het project een vooroverleg met de uitvoerder op locatie heeft gedaan. Het hele project is vlekkeloos verlopen en daar zijn we allemaal erg blij mee. 

Graag willen wij Save Traffic Nederland en KWS bedanken voor deze opdracht, het vertrouwen in Europe Traffic Support en de prettige samenwerking.  

Wilt u meer weten over dit project, over onze verkeersregelaars of overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via: 0314 – 35 12 20 of info@globegroup.nl.

Neem contact met ons op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20