Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van oktober

  • GLOBE NIEUWS
  • COMPILATIE
  • MAAND VAN DE VEILIGHEID
  • HIGHLIGHTS OKTOBER

Hallo, november! De maand oktober is alweer ten einde en daarmee nemen we afscheid van ‘de maand van de veiligheid’. Deze maand stonden veel van onze berichten in het teken van veiligheid. Veiligheid staat bij ons als beveiligingsbedrijf natuurlijk altijd centraal – in wat voor vorm dan ook – maar juist nu de wintertijd is ingegaan en het weer eerder donker wordt vinden we het belangrijk om ook u bewust te maken van veiligheid. Iets gemist? Geen probleem! Hieronder hebben we de highlights van oktober voor u op een rijtje gezet. Schenk een kopje koffie of thee in, ga er lekker voor zitten en lees het allemaal nog eens rustig na.

Dierendag

Op maandag 4 oktober was het Dierendag. Dé dag waarop (huis) dieren elk jaar weer extra in het zonnetje worden gezet. Bent u in het bezit van uw eigen harige en vierpotige kantoorbeveiliger? Dan hopen we dat u deze op Dierendag een welverdiend dagje verlof heeft gegund. Wanneer uw waakhond voor een langere tijd met verlof gaat nemen de beveiligers van Globe het graag van hem over. Want beveiliging: daar zetten wij onze tanden in! 

Benieuwd wat onze beveiligers op, voor én na Dierendag voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@globegroup.nl of bel 0314 – 35 12 20.

Later is nu

Droomt u ervan om op werkgebied het roer eens helemaal om te gooien, en te gaan doen wat u écht leuk vindt? Ga er dan voor! En dat hoeft natuurlijk niet voor altijd. Datzelfde roer kan over 5 of 10 jaar ook weer opnieuw omgegooid worden. Want waarom uitstellen als u het ook nu kunt doen? Later is nu!

Mirjam Roozegaarde schreef hier naar aanleiding van een gesprek met een kandidaat voor de opleiding evenementenbeveiliging een blog over. Deze kandidaat heeft zich aangemeld voor de opleiding evenementenbeveiliging, een opleiding mét baangarantie waarmee ze na het behalen van het diploma zelf nog kan bepalen wanneer ze wil werken. Zo valt doen wat u leuk vindt prima te combineren met andere dagelijkse verplichtingen.

Lees de blog: later is nu

De week van de veiligheid

Bij Globe hebben we de maand oktober omgedoopt tot ‘Maand van de Veiligheid’, maar wist u dat elk jaar in de tweede week van oktober de ‘Week van de Veiligheid’ georganiseerd wordt? Dit jaar was dit van 11 tot 17 oktober. Met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit, bijv. inbraken of overvallen toe. De week van de veiligheid is in het leven geroepen om ondernemers hier bewust van te maken. Ons geheim van een veilig Achterhoek? Collectieve Beveiliging Achterhoek, oftewel CBA. 

Globe Security is samenwerkingspartner van Collectieve Beveiliging Achterhoek. In opdracht van diverse bedrijfskringen voeren wij in de Achterhoek succesvol collectieve beveiliging uit. De voordelen hiervan zijn bijvoorbeeld:

- Hoge mate van beveiliging, collectief bereik je meer dan individueel;
- Er is slechts één aanspreekpunt voor politie, KVO-B en bedrijventerreinen, waardoor er middels zeer korte lijnen gecommuniceerd kan worden;
- De focus ligt op de kernactiviteit surveillance, waardoor de preventieve werking en aanwezigheid van de beveiliging groot is;
- Globe Security heeft de snelste aanrijtijden in de regio en is daarom altijd snel ter plaatse.

Meer weten over CBA?  Kijk dan op www.collectievebeveiligingachterhoek.nl of neem contact op met Gerard Wijnia, manager Mobiele Surveillance, via: 0314 – 35 12 20 of gerard@globegroup.nl.

Nieuwe vacatures

Bij Globe Group zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Of u nu wilt werken in de beveiliging, het verkeer of op kantoor: bij ons veelzijdige bedrijf kan het allemaal. Deze maand hebben we twee gloednieuwe vacatures op onze website toegevoegd. Zo zijn we op zoek naar een handige Harry (met twee rechterhanden ;-)) én hebben we een open vacature geplaatst voor een kantoortopper, die zorg wil dragen voor enkele werkzaamheden op kantoor die bij ons veelal blijven liggen. Klik op onderstaande buttons om al onze vacatures te bekijken.

Vacature: Handige Harry 

Vacature: open vacature

Op stap in Nijmegen met de beveiligers van Globe

In samenwerking met ACBN, een evenementenbureau uit Nijmegen, hebben onze beveiligers in een weekend in oktober ondersteuning mogen bieden tijdens de stapavonden in Nijmegen. Door het uitvoeren van de QR-code check en de uitgifte van polsbandjes is het stapweekend in Nijmegen veilig verlopen. 

Lees het nieuwsitem over stappen in Nijmegen

Cursus agressiebeheersing

Maar liefst 40% van de zorgmedewerkers in Nederland heeft zijn of haar mentale gezondheid zien verslechteren sinds de komst van corona. Onderzoek wijst uit dat dit voor een deel te wijten is aan de toename van agressie op de werkvloer sinds corona. Zo’n 63% van de zorgmedewerkers ervaart agressie op de werkvloer, vooral door patiënten en bezoekers van o.a. ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Vergroot het gevoel van veiligheid. Heeft u al wel eens nagedacht over agressiebeheersing of de inzet van beveiliging in de zorg? Bij Globe Security kunt u terecht voor zorgbeveiliging, en BOC Opleidingscentrum verzorgt graag de cursus agressiebeheersing, voor het weerbaarder maken van het personeel. 

 Lees de blog over agressiebeheersing

Onze MCCU’s in de spotlights

Als u aan veiligheid denkt, denkt u misschien niet direct aan camerabewaking. Toch is camerabewaking en het creëren van een totaaloverzicht erg belangrijk voor veiligheid op evenementen. Zeker nu er in de evenementenbranche een groot personeelstekort is, en het afgelopen jaar maar liefst de helft van het personeel uit de branche is gestapt. Door de MCCU’s van TEC Veiligheid in te zetten, kunt u de inzet van personeel beperken. Camerabewaking zorgt ervoor dat het festivalterrein geen moment uit het oog wordt verloren. 

Lees meer over MCCU 1

Lees meer over MCCU 2

Lees meer over MCCU 3

Wintertijd

Afgelopen zondagochtend om 03:00 uur is de wintertijd ingegaan en de klok een uur achteruit gezet. Wellicht vindt u het gezellig dat het eerder donker is en houdt u van de lange, knusse winteravonden op de bank, met de kaarsjes aan, maar besef dat de donkere dagen inbrekers meer tijd geven om ongezien hun slag te slaan. Bereid u daarom goed voor op de wintertijd. Controleer of het hang- en sluitwerk van uw bedrijfspand nog in orde is, en let op eventuele klimmogelijkheden rondom het pand. 

Klik hier voor meer veiligheidstips

Dit was het dan, de maand oktober in een notendop. Heeft u nog vragen naar aanleiding van één van bovenstaande artikelen? Neem dan contact met ons op via: info@globegroup.nl of bel 0314 - 35 12 20. De maand november in het teken van de voorbereiding op evenementen. Een nieuwe maand met nieuwe blogs en berichten. Houd onze website en social media – kanalen in de gaten voor het laatste nieuws! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20