Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van oktober 2022

  • MAAND VAN DE VEILIGHEID
  • HIGHLIGHTS
  • OKTOBER
  • VEILIGHEID 

De maand oktober is alweer bijna ten einde en daarmee nemen we afscheid van ‘de maand van de veiligheid’. Deze maand stonden veel van onze berichten in het teken van veiligheid. Veiligheid staat bij ons als beveiligingsbedrijf natuurlijk altijd centraal – in wat voor vorm dan ook – maar juist nu de wintertijd is ingegaan en het weer eerder donker wordt vinden we het belangrijk om ook jou bewust te maken van veiligheid.

Iets gemist? Geen probleem! Hieronder hebben we de highlights van oktober voor je op een rijtje gezet. Schenk een kopje koffie of thee in, ga er lekker voor zitten en lees het allemaal nog eens rustig na.

Publieksprijs ‘Ondernemer van het jaar 2022’

Hoera! Wij zijn door de Gemeente Bronckhorst genomineerd voor de publieksprijs 'Ondernemer van het jaar 2022'. Vanaf 1 oktober kon er gestemd worden. Wij vroegen wij onze volgers, websitebezoekers en relaties om op ons te stemmen en ons jubileumjaar nóg feestelijker te maken.

Nog niet gestemd? Dit is de laatste dag dat je je stem kunt uitbrengen! Ga naar https://www.bkbronckhorst.nl/stemmen en stem nog snel op de Globe Group. Alvast bedankt, wij waarderen je stem enorm! 

Stem op Globe 

De maand van de veiligheid

De maand oktober was ‘De maand van de veiligheid’ bij Globe. Deze maand namen we het begrip ‘veiligheid’ onder de loep. Als we de dikke Van Dale mogen geloven is de betekenis van veiligheid ‘het veilig zijn – iets in veiligheid brengen’. Het is de mate van afwezigheid van potentiele oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiele oorzaken. Veiligheid is een relatief begrip, aangezien niets onder alle omstandigheden volledig zonder gevaar is. Wij schreven er een blog over.

Lees blog over 'De maand van de veiligheid' 

Dierendag

Op 4 oktober was het Dierendag. Dé dag waarop (huis) dieren elk jaar weer extra in het zonnetje worden gezet. Bent u in het bezit van uw eigen harige en vierpotige kantoorbeveiliger? Dan hopen we dat u deze op Dierendag een welverdiend dagje verlof heeft gegund. Wanneer uw waakhond voor een langere tijd met verlof gaat nemen de beveiligers van Globe het graag van hem over. Want beveiliging: daar zetten wij onze tanden in! 

Benieuwd wat onze beveiligers op, voor én na Dierendag voor u kunnen betekenen? Mail dan naar info@globegroup.nl of bel 0314 – 35 12 20.

Veiligheidstips in de maand van de veiligheid

Veiligheid. Als beveiligingsbedrijf zijn we er 24/7 mee bezig. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij bij Globe Group als geen ander hoe we om moeten gaan met de verschillende facetten van veiligheid. Onze kennis en ervaringen delen we graag. Daarom deelden wij deze maand vier bruikbare tips op het gebied van veiligheid, geschreven door Ilse Roozegaarde. 

Tip 1: Wees voorbereid op de krapte op de arbeidsmarkt in de evenementensector
Meer informatie over tip 1

Tip 2: Vraag de vergunningsaanvraag op tijd aan
Meer informatie over tip 2

Tip 3: Maak gebruik van de RISKOM-methode en breng eventuele risico’s in kaart
Meer informatie over tip 3

Tip 4: Bezoek het seminar met als thema adviseren en bepalen inzet beveiliging bij evenementen
Meer informatie over tip 4

Service? Laat dat maar aan Gerard over!

Wist je dat Gerard Wijnia ook servicecoach van de mobiele surveillance is bij Globe Security? In het kader van ‘De maand van de veiligheid’ schreef hij een blog over zijn rol als servicecoach.

Voor mensen die Globe een beetje kennen is Gerard geen onbekende. Hij is niet alleen manager van de Mobiele Surveillance, ook houdt hij zich bezig met verschillende taken op het gebied van service om zo een zo compleet mogelijk veiligheidspakket aan onze klanten aan te kunnen bieden. Onze servicecoach is een coach die bedrijven met meerdere locaties en een diversiteit aan dienstverlening ondersteunt bij vragen rondom beveiliging. Een coach die weet waar hij het over heeft en betrokken is bij de klant en het te beveiligen bedrijventerrein. Én een coach die precies weet wat er speelt om onze dienstverlening bij te sturen daar waar de prioriteiten liggen. Meer lezen? Klik dan op onderstaande button.

Lees blog van Gerard

Dit was het dan, de maand oktober in een notendop. Heb je nog vragen naar aanleiding van één van bovenstaande artikelen? Neem dan contact met ons op via: info@globegroup.nl of bel 0314 - 35 12 20. De maand november in het teken van de voorbereiding op evenementen. Een nieuwe maand met nieuwe blogs en berichten. Houd onze website en social media – kanalen in de gaten voor het laatste nieuws! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20