Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van mei

  • Highlights van mei
  • De maand van het kantoor
  • Vacatures
  • Blogs en nieuws

Het is alweer de laatste dag van mei en daarom sluiten we vandaag de maand af met de highlights van mei. De maand mei stond bij Globe Group in het teken van het kantoor. Op deze laatste dag van mei kunnen we met trots vertellen dat de kantoorvacature voor ‘commercieel medewerker binnendienst’ is vervuld. Binnenkort zullen we de vrouwelijke versterking voor deze functie aan jullie voorstellen. Houd hiervoor onze social media – kanalen goed in de gaten.


Voel jij je nog vrij in je huidige functie?

De maand mei is niet alleen de maand van het kantoor, ook de maand van de feestdagen zoals 4 & 5 mei en Hemelvaartsdag. Op 5 mei, Bevrijdingsdag, deelden wij onze vacatures en vroegen wij onze volgers of zij zich nog vrij voelen in hun huidige functie. Is er ruimte om te leren of om jezelf verder te ontwikkelen?

Bij Globe Group bieden we namelijk diverse vacatures aan waarbij je vooruitkomt. Laat je bijvoorbeeld omscholen tot beroepsverkeersregelaar, geniet van de vrijheden in het beroep van mobiel surveillant of ga voor een afwisselende baan op kantoor als bijv. (junior) marketing & communicatie medewerker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze vacatures voor meer informatie.  

Bekijk vacatures

BHV op kantoor

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo ook op kantoor. Als je denkt aan werken op kantoor denk je misschien niet aan de meest spannende scenario’s, maar vooral aan achter een bureau zitten, op je laptop tikken, telefoneren en vergaderen. Het ergste wat je daar kan overkomen? Je tong verbranden aan hete koffie misschien. Maar niets is minder waar. Ook hier komt veel bij veiligheid kijken en moet elke werknemer gepaste maatregelen treffen. Een cursus BHV is hierbij van groot belang.

Lees blog: BHV op kantoor

8 mei: Moederdag

Op zondag 8 mei was het Moederdag. Op deze dag hebben we Joke Roozegaarde in het zonnetje gezet. Joke is dé powervrouw van Globe die altijd zorgt voor de beste catering op evenementen en de lekkerste soep in de pauzes op kantoor. Natuurlijk moesten we hier even stil bij staan op deze dag.

Globe Group: groot door klein te blijven

Als wij Globe Group zeggen denk je misschien in eerste instantie aan het werken in de nachtelijke uurtjes, alarmmeldingen en surveillancerondes op industrieterreinen om onraad op te speuren en tegen te gaan, maar niets is minder waar. Veiligheid is natuurlijk hét kernbegrip binnen ons familiebedrijf, maar wist je dat we naast functies in de beveiliging ook een breed scala aan andere vacatures aanbieden? Ook op kantoor zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen komen versterken.

Als familiebedrijf zijn we misschien inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 man personeel en ongeveer 1000 klanten, maar toch zijn we groot door klein te blijven. Lees hierover meer in de blog die we hierover schreven.

Lees blog: Globe Group: groot door klein te blijven

Evenementenbeveiliging en techniek

In de evenementensector is er een tekort aan personeel, waaronder ook in de beveiligingssector. Het beroep evenementenbeveiliger is geen fulltime job en wordt vaak gecombineerd met andere (beveiligings)werkzaamheden. Als we iets geleerd hebben van de coronacrisis is het dat we de balans tussen werk en vrije tijd steeds belangrijker vinden. Werk wisselen we af met ontspanning, zo ook in de beveiligingssector. Beveiligers zijn niet weg, maar maken keuzes. Ze willen niet meer 52 weekenden per jaar werken. En juist nu het aantal evenementen weer uit het dak schiet is het aan ons de schone taak om de sector weer op te tuigen. Hierbij is het vroegtijdig plannen en een grotere poule met evenementenbeveiligers die elkaar kunnen afwisselen noodzakelijk.

We kunnen helaas niet zomaar 150 nieuwe evenementenbeveiligers uit onze hoge hoed toveren, maar kunnen op dit moment wel gebruik maken van de middelen die we hebben. Want anno 2022 kan techniek ons hierbij op het gebied van beveiliging ondersteunen. Lees hierover meer in de blog die we schreven over evenementenbeveiliging en techniek.

Lees blog: evenementenbeveiliging & techniek

Vijf vragen aan.. Fons Brigg

Naast het delen van verschillende vacatures en blogs die met het Globe kantoor te maken hebben, hebben we in mei ook onze planner Fons aan jullie voorgesteld. Fons is een tijdje terug vanuit de praktijk bij ons op kantoor terecht gekomen. Waar hij eerder nog op de weg stond als verkeersregelaar om ondersteuning te bieden tijdens omleidingen, wegafzettingen en calamiteiten zorgt hij er tegenwoordig voor dat de diensten van collega’s in goede banen worden geleid. Lees meer over Fons in het item ‘Vijf vragen aan..’ op onze website.

Lees item: Vijf vragen aan.. Fons Bring

Hemelvaart: als vanouds weer de wei in! 

Hemelvaart is voor ons geen Hemelvaart zonder het werken op evenementen. Op donderdag 27 mei, Hemelvaartsdag, mochten we de wei weer in en doen waar we goed in zijn: ons inzetten voor veiligheid. Wil jij volgend jaar in plaats van dauwtrappen ook aanwezig zijn op de leukste evenementen en tegelijkertijd een fijn zakcentje verdienen? Of heb je nu al ervaring als evenementenbeveiliger en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij de Globe familie? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures

Aankomende cursussen BHV & VCA

De komende tijd staan er weer enkele BHV & VCA cursussen op het programma bij BOC Opleidingscentrum. Wil jij je kennis voor de vakantie nog snel even opfrissen? Meld je dan nu nog aan voor een cursus in juni of juli. En wist je dat we ook verkorte cursussen aanbieden? Deze cursussen duren slechts een halve dag. Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op www.bocopleidingscentrum.nl.



Dat waren ze weer, de highlights van mei.
Op naar een nieuwe maand met nieuwe highlights. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ze allemaal te lezen. Wil je graag meer weten over één van de bovenstaande berichten? Neem dan contact met ons op via 0314 – 35 12 20 of stuur een e-mail naar info@globegroup.nl.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20