Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van mei 2023

  • Hoogtepunten maand mei
  • De maand van het kantoor
  • Highlights
  • Terugblikken

De maand mei is bijna ten einde. Daarmee maakt ‘De maand van kantoor’ plaats voor een nieuwe maand, namelijk ‘De maand van de certificering’. Benieuwd naar de hoogtepunten van deze maand? Schenk een lekker kopje koffie in en lees mee.

De gezichten achter het kantoor van Globe Group

Het kantoor aan de Ericaweg in Zelhem is het hoofdkantoor voor veiligheid. Het is de locatie van het wagenpark van Globe, een plek waar beveiligers en verkeersregelaars worden aangestuurd, diensten worden ingevuld en veiligheidscursussen- en trainingen worden verzorgd in het trainingslokaal bij BOC Opleidingscentrum. Het kantoorteam van Globe houdt zich dag in en dag uit bezig om alles op rolletjes te laten verlopen. Benieuwd naar wie ze zijn en wat ze doen? We schreven deze maand een blog om kennis te maken met onze kantoortoppers:

Blog: de gezichten achter het kantoor van Globe

Op kantoor zijn we nooit uitgeleerd

Wist je dat we niet alleen op bedrijfsniveau, maar ook in onze kennis en kunde regelmatig flinke stappen maken? De afgelopen tijd zijn enkele collega’s van het kantoor voor bijscholing terug de schoolbanken in gedoken, waardoor we nu nog meer kennis in huis hebben. Zo mag Fleur zich sinds kort scholingscoördinator noemen, heeft Raymond een opleiding tot KAM-coördinator gevolgd en gaan Ilse, Mirjam en Marco terug de schoolbanken in bij ESI. Lees hierover meer in de blog die we er deze maand over schreven. 

Blog: op kantoor zijn we nooit uitgeleerd

Even voorstellen: Stephan de Ridder

We hielden het lang nog even spannend, maar deze maand stelden we hem toch echt aan jullie voor: onze nieuwe Commercieel Medewerker: Stephan de Ridder. Stephan is voor velen geen onbekende, maar voor de mensen die hem nog niet zo goed kennen schreef hij een voorstelblog om zichzelf voor te stellen. In zijn nieuwe functie gaat Stephan ons helpen om potentiele nieuwe klanten kennis te laten maken met onze dienstverlening zoals Collectieve Beveiliging Achterhoek, alarmopvolging en het uitvoeren van controlerondes.

Blog: Even voorstellen: Stephan de Ridder

IKAD sluit zich aan bij het sterkste collectief van de Achterhoek

Met trots kunnen we melden dat we bij Collectieve Beveiliging Achterhoek deze maand een nieuwe deelnemer hebben mogen verwelkomen, namelijk Industriekring Aalten en Dinxperlo (IKAD). Door de toevoeging van deze industriekring staat de teller voor het aantal bedrijventerreinen dat het CBA vertegenwoordigd en beveiligd inmiddels op 15. Lees hierover meer in het nieuwsbericht op de website:

Nieuwsbericht: IKAD sluit zich aan bij het sterkste collectief van de Achterhoek

Personeelsborrel

Tijd voor een gezellig moment samen! Deze maand organiseerden we een personeelsborrel voor alle collega's. Onder het genot van een hapje, drankje en muziekquiz beleefden we met z'n allen een gezellige middag. 

Personeel gezocht! Bekijk onze vacatures

Tijdens de personeelsborrel was het al volle bak, maar volgend jaar borrelen we graag met een nóg grotere club van collega's. Wij zijn namelijk nog steeds op zoek naar nieuwe collega's die ons team willen komen versterken.  Ben of ken jij iemand die interesse heeft in werken in de beveiliging of het verkeer in de regio Achterhoek - Arnhem? Bekijk dan onze onderstaande vacatures. Wij zijn o.a. op zoek naar:

- Vacature zorgbeveiliger
- Vacature beroepsverkeersregelaar
- Vacature allround beveiliger
- Vacature evenementenbeveiliger

Steeds meer evenementen kiezen voor onze MCCU’s

Van Doetinchem tot Landgraaf: onze Mobiele Communicatie en Camera Units worden op steeds meer locaties ingezet. 

Fervente festivalgangers weten namelijk hoe belangrijk een veilig gevoel op een terrein is. Niets is zo onprettig als naar feestjes gaan waar je constant op je hoede moet zijn. Het publiek oogt baldadig en opgefokt en de beveiliging is in geen velden of wegen te bekennen. Je wil op festivals zijn waar je het gevoel hebt dat je in goede handen bent, en dat je niets gaat overkomen. Het is voor een organisatie dan ook van groot belang dat juist dat gevoel gecreëerd wordt, want anders blijven de festivalgangers weg. De Mobiele Communicatie en Camera Units van TEC Veiligheid worden ingezet op verschillende soorten evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sportwedstrijden, kermissen, braderieën en festivals. De MCCU’s zijn ervoor gemaakt om grote mensenmassa’s aan te sturen, in contact te blijven met verschillende disciplines zoals de politie, EHBO of beveiliging en door middel van camerabewaking een totaaloverzicht van het evenemententerrein te creëren.  

Lees meer 

Solliciteren doe je nu nóg eenvoudiger

Ken je dat? Je bent op zoek naar een nieuwe baan. Je steekt je tijd en energie het liefst direct in een nieuwe uitdaging, maar voordat deze kan beginnen komen het schrijven van ellenlange motivatiebrieven en het opmaken van CV's eerst om de hoek kijken. Een drempel om je interesse in deze nieuwe functie kenbaar te maken. Dit is daarom vanaf nu overbodig bij Globe. We hebben het sollicitatieproces vereenvoudigd, waardoor jij nu kunt solliciteren zonder rompslomp. Vertel ons je interesse en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een telefonisch klikgesprek. Klikt het van beide kanten? Dan nodigen we je graag uit om verder te kletsen op ons kantoor in Zelhem onder het genot van een lekker bakkie koffie. De werkwijze waar wij voor staan als familiebedrijf met korte lijntjes. 

Wil je het zelf eens proberen? Kijk dan op https://www.globegroup.nl/solliciteer-eenvoudig/

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20