Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van maart

  • Highlights maart
  • Maand van het verkeer
  • Nieuws en blogs

We zitten inmiddels alweer in de maand april. Dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op de highlights van maart. Wat hield ons de afgelopen maand bezig bij Globe? Je leest het in onderstaand maandoverzicht. 

Even voorstellen: Coen Derksen

Na tijden van onzekerheid staan we te springen om een bruisend nieuw evenementenseizoen! En om ons hierbij te ondersteunen stelden we je begin deze maand voor aan onze nieuwe projectleider voor evenementen en MCCU’s: Coen Derksen. Als projectleider van evenementen & MCCU’s gaat Coen zich voornamelijk bezighouden met het coördineren van evenementen waarbij onze Mobiele Communicatie en Camera Units worden ingezet. Tot zijn takenpakket behoren o.a. het voorbereiden van de camerawagens en het afstemmen van de camera’s, zodat je evenement vanuit alle hoeken haarscherp in beeld wordt gebracht. 

BLOG: Even voorstellen: Coen Derksen

Een ijzersterke samenwerking tijdens carnaval Zevenaar

We mochten weer: werken tijdens Carnaval Zevenaar. TEC Veiligheid was hierbij aanwezig met de inzet van een Mobiele Communicatie en Camera Unit. Als we iets hebben geleerd van de pandemie is het dat samenwerken en de handen ineenslaan met andere partijen belangrijker is dan ooit tevoren. Zo ook tijdens de gezellige carnavalsparade in Zevenaar. Op de website van TEC hebben we hierover een nieuwsitem geplaatst. Klik op onderstaande button om deze te lezen.

Lees nieuwsitem TEC

8 maart: Internationale Vrouwendag

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, hebben we de vrouwen binnen het Globe team in het zonnetje gezet. Diverse ijzersterke vrouwen met o.a. een baan op kantoor, in het verkeer of in de beveiliging lieten we aan het woord. Lees de quotes van deze Globe vrouwen terug op onze social media- kanalen. 

Veiligheid kun je nooit genoeg aan werken en staat altijd voorop

Ons oog, uw veiligheid is dé slogan van de gehele Globe Group. Wij zorgen met ons scherpe oog voor de veiligheid van jou. En of het nu gaat om jouw bedrijf, industrieterrein, evenement of op de openbare weg: de Globe Group staat voor je klaar. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen zijn wij in het bezit van een aantal keurmerken. Op het gebied van verkeersregelaars is dat de Veiligheids Checklist Aannemers, oftewel VCA. Al onze verkeersregelaars zijn in het bezit van minimaal VCA-basis om veilig werken hoog in het vaandel te laten staan. Een onderdeel van VCA is het up-to-date houden van de kennis en kunde van de verkeersregelaars. Dit doen we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door werkplekinspecties, het meerdere keren per jaar verplicht maken van onze eigen e-learning over veilig werken en de jaarlijkse terugkomdagen. Ook in maart vonden er weer enkele terugkomdagen plaats. Lees hierover meer in onderstaand nieuwsitem. 

Nieuwsitem: terugkomdagen verkeer

VCA certificering: voor ons niet een kwestie van moeten maar van willen

Iets waar we heel trots op zijn: deze maand hebben we de VCA-audit met een positief resultaat afgerond. In maart hebben we namelijk weer bezoek gehad van de auditor van het Nederlandse Certificatie Instituut, die de audit bij Europe Traffic Support heeft uitgevoerd. Tijdens de audit is vastgesteld dat ons bedrijf veiligheid, gezondheids- en milieuaspecten hoog in het vaandel heeft staan. En juist om deze reden hebben wij de audit ook dit jaar met een positief resultaat afgerond. Er was vooral een grote tevredenheid over de aansturing naar onze medewerkers en de toolboxmeeting die we per kwartaal organiseren. Tijdens deze toolboxmeeting wordt een korte presentatie gehouden over een relevant veiligheidsonderwerp, met als doel om de veiligheid binnen ons bedrijf te bevorderen.

Nieuwsitem: VCA certificering

Een verdiepingsslag in de SMO (Sociaal Maatschappelijke Opvang)

Zorginstellingen zijn steeds meer op zoek naar andere vormen van begeleiding vanwege de druk op het personeel. Ondersteuning in de vorm van een SMO-beveiliger kan hierin voorzien. Niet alleen de druk op het personeel wordt hiermee aangepakt, maar vanuit de beveiligingsachtergrond is er oog voor rust en stabiliteit op de instelling. In maart hebben de eerste beveiligers de specialistische opleiding SMO afgerond. Een belangrijk onderdeel waarin wij bij Globe Security de afgelopen tijd een verdiepingsslag hebben gemaakt, om zo het zorgpersoneel waar mogelijk te kunnen ontlasten. Daniëlle Pasman is op onze website aan het woord om te vertellen hoe zij de opleiding heeft ervaren. 

Nieuwsitem: een verdiepingsslag in de SMO

ESO opleiding

Op 4 mei aanstaande gaat onze ESO opleiding weer van start. Ben jij op zoek naar de allerleukste parttime baan, die goed te combineren is met ander werk of een studie? Meld je dan aan voor onze ESO (Event Security Officer) opleiding! Als evenementenbeveiliger ben je verantwoordelijk voor orde & veiligheid op de leukste festivals en evenementen. Je komt onze evenementenbeveiligers o.a. tegen bij Huntenpop, de Nijmeegse Vierdaagse, Volksfeest Winterswijk, Heideweek, Keunefeesten en diverse regionale feesten en kermissen in het najaar. Kijk op de website van BOC Opleidingscentrum voor meer informatie.

Lees meer over de ESO opleiding

20-jarig jubileumfeest

We sloten de maand maart af met een jubileumfeest voor ons personeel. Eindelijk was het zover en mochten we weer gezellig samenkomen om ons 20-jarig jubileum te vieren. Het was een gezellige dag met een leuke pubquiz, loterij en een heerlijk buffet.  

Dat waren ze weer, de highlights van maart Op naar een nieuwe maand met nieuwe highlights. Wil je graag meer weten over één van bovenstaande berichten? Neem dan contact met ons op via 0314 35 12 20 of stuur een e-mail naar info@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20