Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De highlights van januari

  • Highlights van de maand januari
  • Maand van de scholing
  • Globe nieuws

De eerste maand van 2022 is alweer voorbij. Het weekend luiden we vandaag in met onze highlights van januari: de maand die in het teken van scholing stond bij Globe. Ga er even lekker voor zitten. 

Jaaroverzicht 2022

We begonnen de maand januari met een jaaroverzicht van cursussen- en opleidingen bij BOC Opleidingscentrum. Bij BOC Opleidingscentrum hebben we ook dit jaar weer een bomvolle agenda. Op de agenda staan bijv. cursussen BHV en VCA, maar ook BBMI behoort tot de mogelijkheden. Altijd al gedroomd van een carrière in het verkeer of de beveiliging? Meld je dan aan voor één van onze veiligheidsopleidingen.

Lees meer

Oog in oog met drie inbrekers

Het werk van een beveiliger is over het algemeen uitdagend en spannend. Soms maak je leuke dingen mee en soms maak je ook dingen mee die impact op je maken en je nog lang bij blijven. Zo’n laatste situatie maakte een surveillant van ons onlangs mee. Gelukkig wist de surveillant in kwestie hoe hij of zij moest handelen en is alles goed afgelopen, maar schrikken was het wel. Lees de blog hier terug.  

Lees de blog: oog in oog met drie inbrekers

Deelname Gerard aan de Ronde Tafel Conferentie

Deze maand heeft Gerard deelgenomen aan de Ronde Tafel Conferentie met als thema ondermijning. Het artikel hierover is geplaatst in het magazine Kringen, welke wordt uitgegeven door CLOCK. In de conferentie werd er gesproken over het belang van samenwerking en communicatie om ondermijning in te perken. Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) speelt hierbij een belangrijke rol. CBA is als uitvoerder van het grootste collectieve beveiligingsproject in de Achterhoek juist in de donkere en stille uren actief op de bedrijventerreinen. Hierbij worden regelmatig bijzondere activiteiten geconstateerd, welke mogelijk een link naar ondermijning hebben. 

Lees meer

Opleiding verkeersregelaar februari & maart

In de maand van de scholing mag een bericht over de opleiding voor verkeersregelaar natuurlijk niet ontbreken. We hebben deze data dan ook alweer toegevoegd aan de agenda van BOC Opleidingscentrum. Lijkt het jou leuk om net als onze collega’s Arnold, Kees en Wim heerlijk in de buitenlucht te werken, en aan de slag te gaan als beroepsverkeersregelaar? Meld je dan aan voor de tweedaagse opleiding. In februari zit de opleiding helaas vol, maar in maart hebben we nog plek voor enkele enthousiaste kandidaten.

Lees meer

Globe Academy: opleiding met baangarantie

Wij zijn super trots! Deze maand zijn er bij de Globe Academy namelijk twee kandidaten succesvol geslaagd voor hun opleiding. Met voldoende kennis en vaardigheden betreden zij nu zelfstandig de wereld van het werken in de beveiliging. Het goede nieuws is hierbij niet alleen dat we twee veiligheidstoppers rijker zijn, maar ook dat we weer plek hebben voor twee nieuwe kandidaten. Dus heb jij er altijd al van gedroomd om als allround beveiliger aan de slag te gaan of om als verkeersregelaar te zorgen voor veiligheid in het verkeer? En ben je hierbij het liefst op zoek naar een opleiding mét baangarantie? Dan is de Globe Academy wellicht iets voor jou. Lees hierover meer in onderstaand nieuwsbericht. 

Meer informatie over Globe Academy

Vacature personeelsplanner

Ben jij onze nieuwe personeelsplanner en zorg jij er straks voor dat alle openstaande diensten tijdig ingevuld zijn? Heb je geen probleem met last-minute aanvragen van opdrachtgevers? En wil jij ervoor zorgen dat jouw collega’s een werkbaar rooster hebben? Voor de planning van beveiligers en verkeersregelaars zijn wij op zoek naar een personeelsplanner. Iemand die snapt dat de planning meer is dan gaten vullen én bijdraagt aan de kwaliteit waar wij voor staan.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Bekijk dan onze vacature via onderstaande button.

Bekijk deze vacature

Zorgbeveiliging in de Sociaal Maatschappelijke Opvang (SMO)

Een SMO-beveiliger heeft oog voor de kwetsbare mensen binnen een instelling, biedt een luisterend oor als het nodig is, heeft aanvullende kennis hoe om te gaan met de doelgroep en heeft daarnaast aandacht voor de veiligheid er omheen.

Zorginstellingen zijn steeds meer op zoek naar andere vormen van begeleiding vanwege de druk op het personeel. Ondersteuning in de vorm van een SMO-beveiliger kan hierin voorzien. Niet alleen de druk op het personeel wordt hiermee aangepakt, maar vanuit de beveiligingsachtergrond is er oog voor rust en stabiliteit op de instelling. De beveiliger staat voor het welzijn van uw personeel en cliënten. De SMO-beveiligers van Globe Group kunnen ondersteuning bieden in de zorg. Meer weten? Bekijk dan de flyer die we hier speciaal voor ontwikkeld hebben voor meer informatie:

Bekijk flyer zorgbeveiliger SMO

De Dag van de Directeur

Op 31 januari was het de Dag van de Directeur. Voor ons een goede reden om de directie in het zonnetje te zetten en een mooi bruggetje te maken naar het jubileum van 1 februari. Want het was feest deze week bij Globe. Op 1 februari vierden we dat Bennie Roozegaarde 20 jaar geleden aan de keukentafel van de boerderij het beveiligingsbedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot de Globe Group heeft bedacht. Inmiddels staan dochters Mirjam en Ilse Rozegaarde al enkele jaren aan het roer en hebben zij naast de kunst van het ondernemen ook de passie voor veiligheid overgenomen. Mooi om bij stil te staan op De Dag van de Directeur! 

Benieuwd naar de blog die compleet in het teken stond van het jubileum? Lees ‘m hier:

Lees jubileumblog

Dat waren ze weer, de highlights van januari. Op naar een nieuwe maand met nieuwe highlights. De maand februari staat geheel in het teken van onze dienstverlening. Wil je graag meer weten over één van bovenstaande berichten? Neem dan contact met ons op via 0314 35 12 20 of stuur een e-mail naar info@globegroup.nl

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20