Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van januari 2023

  • Highlights januari
  • De maand van de scholing
  • Terugblikken

De kop is eraf! De eerste maand van 2023 is ten einde en daarmee blikken we terug op ‘De maand van de scholing’ bij Globe.

Goede voornemens? Jezelf ontwikkelen en een nieuwe baan!

We begonnen de eerste maand van het nieuwe jaar met goede voornemens. En dan niet wat kilo’s minder of gezonder eten, maar het goede voornemen voor een nieuwe uitdagende baan bij Globe. Wist je namelijk dat we nog steeds de leukste vacatures online hebben staan? Denk hierbij aan bijvoorbeeld de vacature voor planner, evenementenbeveiliger of beroepsverkeersregelaar.

Dus zoek jij meer uitdaging dit nieuwe jaar? Het is nog niet te laat om je goede voornemen waar te maken! Bekijk snel onze vacatures op www.globegroup.nl/vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging binnen ons familiebedrijf.

Bekijk onze vacatures

Jaaroverzicht 2023 BOC Opleidingscentrum

Een nieuw jaar betekent naast goede voornemens natuurlijk ook een bomvolle jaaragenda van BOC Opleidingscentrum. Ook in 2023 staan er weer diverse cursussen en opleidingen op het programma, waaronder BHV & VCA. Hierbij staat maatwerk centraal. Meer weten? Neem dan contact op met Fleur van den Eijkhof via fleur@globegroup.nl of 0314 – 35 12 20. 

Bekijk de BOC jaaragenda van 2023 

Een nieuwe MCCU

Misschien heb je het in onze eindejaarsconference wel gelezen: wij hebben een nieuwe MCCU aangeschaft! De wagen is in januari volledig gestript en verbouwd, om vanaf februari de weg op te gaan. Bij onze nieuwe MCCU staan communicatie en (extra) overlegruimten centraal. Een mooie aanwinst voor ons wagenpark aan MCCU’s!

Wij zoeken beroepsverkeersregelaars & evenementenbeveiligers

Om ook in 2023 al onze klanten weer van dienst te kunnen zijn, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van beroepsverkeersregelaars en evenementenbeveiligers. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij de Globe familie? Wij ontvangen graag je CV & motivatiebrief!

De glazen bol van Globe Group

Spotify Wrapped met je meest geluisterde nummers van 2022, ‘The best of 12’ op Instagram: zo rond het einde van 2022 hebben we allemaal de neiging om terug te blikken en het jaar onder de loep te nemen. Zelf deden we hier ook aan mee door in ‘De maand van de afsluiting’ het jaar in hoogtepunten te verdelen en een eigen eindejaarsconference te schrijven, waarin we met een knipoog terugblikten op een mooi en succesvol 2022. Maar een nieuw jaar vraagt nu natuurlijk ook om een blik vooruit. Waar ligt de focus voor Globe op in 2023 en wat staat ons allemaal te wachten? Tijd om in onze glazen bol te kijken en een beeld van 2023 te schetsen.

Lees blog De glazen bol van Globe Group 

In het verkeer kiezen wij nooit voor de kortste weg

Wie denkt dat we in ‘De maand van de scholing’ zelf niet druk zijn met scholing en ontwikkeling heeft het mis. Verkeersveiligheid is belangrijk, en om de veiligheid van weggebruikers te garanderen kiezen we nooit voor de kortste weg.

In maart starten we weer met een nieuwe opleiding voor beroepsverkeersregelaars. We hopen niet alleen nieuwe kandidaten op te leiden dit voorjaar, ook onze huidige verkeersregelaars gaan terug de schoolbanken in. Er worden terugkomdagen voor onze verkeersregelaars georganiseerd, waarbij zij opnieuw een cursus volgen om hun kennis te verbreden, samen te oefenen en van elkaar te kunnen leren in de praktijk. Daarnaast organiseren wij ook een verkeersregelaars + opleiding en kunnen de verkeersregelaars ervoor kiezen om de VKR TVM opleiding te volgen. Lees hierover meer in de blog die we erover schreven.

Lees blog In het verkeer kiezen we nooit voor de kortste weg

Een training voor onze evenementenbeveiligers

Niet alleen onze verkeersregelaars moeten deze maand terug de schoolbanken in, ook voor onze evenementenbeveiligers stond in januari een extra training over op het programma. Het thema van deze training was agressie. Welke soorten agressie zijn er en hoe moet je als evenementenbeveiliger handelen als je hiermee te maken krijgt? Het was een leerzame bijeenkomst, waarbij niet alleen de theorie werd behandeld maar ook in de praktijk werd geoefend.

Met deze training stomen wij onze beveiligers klaar voor een nieuw evenementenseizoen, waarbij zowel de veiligheid van de bezoekers als hun eigen veiligheid voorop staat. We zijn er (bijna) klaar voor!

Breaking news op ‘De dag van de directeur’

Op de laatste dag van januari was het ‘De dag van de Directeur’. Voor ons het perfecte moment om aan te kondigen dat Globe Group uitbreiding heeft binnen het directieteam. Daarnaast is grondlegger Bennie natuurlijk ook nog op de achtergrond actief om een oogje in het zeil te houden. 

Naast Mirjam en Ilse Roozegaarde, heeft ook Gerard zich onlangs binnen het directieteam van Globe Group aangesloten als Operationeel Directeur. En nog meer goed nieuws: binnenkort kunnen we daarnaast rekenen op de komst van Marco van Tongeren. Marco gaat aan de slag als Strategisch Commercieel Directeur binnen ons bedrijf. Binnenkort stelt hij zich aan je voor. Houd onze social media – kanalen en website dus ook deze maand goed in de gaten!

Dit waren ze weer, de hoogtepunten van januari 2023. De maand is voorbij gevlogen! Februari staat bij Globe Group in het teken van onze dienstverlening. Lees je ook deze maand weer mee?

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20