Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van februari 2023

  • Februari
  • De maand van de dienstverlening
  • Hoogtepunten
  • Globe nieuws

Op de laatste dag van februari sluiten we vandaag ‘De maand van de dienstverlening’ af. We hadden ook deze maand weer genoeg nieuws te melden, dat veelal in het teken stond van onze dienstverlening. Benieuwd naar de hoogtepunten van deze maand? Lees dan snel verder.

Even voorstellen: Marco van Tongeren

Op ‘De dag van de directeur’ kondigden we aan dat er een uitbreiding heeft plaatsgevonden van ons directieteam. Gisteren was de eerste werkdag van Marco van Tongeren, onze nieuwe Strategisch en Commercieel Directeur. In de blog op onze website stelde hij zich deze maand in het kort aan iedereen voor.

“Hallo, mijn naam is Marco van Tongeren. Ik ben 51 jaar oud en woonachtig in Tiel. Na 28 jaar werkzaam te zijn geweest bij Securitas ga ik binnenkort deze organisatie verlaten om het directieteam van Globe Group te versterken. Met mijn brede kennis en ervaring binnen de beveiliging hoop ik als Strategisch & Commercieel Directeur binnenkort een waardevolle toevoeging voor de Globe Group te zijn. In het verleden heb ik o.a. gewerkt als regiomanager bij drie verschillende Securitas vestigingen en heb ik zorggedragen voor 80 collectieve beveiligingsprojecten binnen Nederland. Momenteel ben ik werkzaam als Account Developer Business Parks bij Securitas, een functie die ik binnenkort achter me ga laten.” 

We zijn ontzettend blij met de komst van Marco in ons team. Lees zijn hele voorstelitem nu op: https://www.globegroup.nl/nieuws/even-voorstellen-marco-van-tongeren-strategisch-commercieel-directeur/

Voor het eerst op pad met onze nieuwste MCCU

Deze maand mochten we ook voor de eerste keer op pad met onze nieuwste MCCU. In opdracht van Techno Traffic Control is onze MCCU afgereisd naar het WK Veldrijden in Hoogerheide. Hier heeft deze nieuwste aanwinst ondersteuning geboden op het gebied van communicatie en de toestroom van bezoekers. We hopen onze nieuwe MCCU dit evenementenseizoen nog vaak in te mogen zetten.

Beveiliging in de zorg

In de maand van de dienstverlening kunnen we er natuurlijk niet omheen: zorgbeveiliging. In Doetinchem zijn onze zorgbeveiligers deze maand begonnen met het inwerktraject bij Iriszorg. Op deze locatie gaan zij zich inzetten om de veiligheid van cliënten en het personeel te waarborgen. Om dit mogelijk te maken hebben we ons zorgteam recentelijk nog uitgebreid met een aantal nieuwe gezichten, maar daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s. 

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de zorg én je inzetten voor veiligheid? Bekijk dan onze vacature voor zorgbeveiliger op www.globegroup.nl/vacatures.

Lees meer over zorgbeveiliging

De dag van alarmnummer 112

Elk jaar is het op 11 februari, de numerieke datum 11-2, ‘De dag van Alarmnummer 112’. In elk land van de Europese Unie kan dit telefoonnummer gebeld worden voor hulp in levensbedreigende situaties. Wist je dat het alarmnummer gemiddeld zo’n 4500 keer per dag gebeld wordt?

Noodsituaties vinden dus voldoende plaats, maar weet je ook hoe je in zo'n situatie moet handelen? Als in een noodsituatie elke seconde telt, dan wil jij toch ook weten wat je moet doen? BOC Opleidingscentrum biedt verschillende cursussen aan die in het teken staan van veilig handelen en werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de cursus BHV. Kijk voor de jaaragenda van ons opleidingscentrum op:

Agenda BOC Opleidingscentrum

Globe aan het woord in het magazine van Laborijn

Nog een hoogtepunt van februari: een interview met verkeersregelaar Marcel Zeevalkink en directeur Mirjam Roozegaarde in het magazine ‘Opweg’ van Laborijn. Bij Globe Group werken we al zeker zo’n acht jaar samen met Laborijn. Omdat we doorlopend vacatures hebben voor verkeersregelaars, zijn we daar heel blij mee. De accountmanagers van Laborijn weten precies wat voor type medewerkers wij zoeken en doen voor ons een voorselectie.

Benieuwd naar het artikel? Je leest het hier:

Artikel Globe Group in het magazine 'Opweg' van Laborijn

Doe eens vriendelijk dag, dus ook op carnaval

Naast ‘De dag van alarmnummer 112’ was het deze maand ook ‘Doe eens vriendelijk dag’. Deze dag is in het leven geroepen om ons eraan te herinneren om vriendelijk te zijn voor onze medemens. Voor ons een mooi moment om iedereen op te roepen om op deze dag, maar ook tijdens het drukke carnavalsweekend extra vriendelijk te zijn voor onze collega’s. En dat is gelukt: we hebben namelijk een hele leuke carnavalsdienst gedraaid in Zevenaar. Alaaf!

WIJ ZOEKEN BEROEPSVERKEERSREGELAARS & EVENEMENTENBEVEILIGERS

Om ook in 2023 al onze klanten weer van dienst te kunnen zijn, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team in de vorm van beroepsverkeersregelaars en evenementenbeveiligers. Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij de Globe familie? Wij ontvangen graag je CV & motivatiebrief!

De eerste werkdag van Marco

We begonnen er dit nieuwsitem mee en sluiten er vandaag ook mee af: onze nieuwe Strategisch en Commercieel Directeur Marco van Tongeren. Gisteren was zijn eerste werkdag. Wij keken erg uit naar zijn komst en zijn blij dat we Marco aan ons team hebben mogen toevoegen. Welkom, Marco! We wensen je veel veilige kilometers toe in je nieuwe auto, en bovenal veel plezier en succes. 

 

Dit waren ze weer, de highlights van februari. We kijken uit naar een nieuwe maand met nieuwe hoogtepunten. Houd onze social media – kanalen in de gaten om ook in maart niets te missen.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20