Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De highlights van april 2023

  • Globe Group
  • Maand van Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • Highlights april

April was de maand van ‘Collectieve Beveiliging Achterhoek’ bij Globe. Veel berichten stonden dan ook in het teken van collectieve beveiliging. Maar dat is niet alles. Naast het CBA hielden we ons deze maand ook bezig met diverse evenementen rondom Pasen en Koningsdag, de werving van personeel en andere activiteiten. Benieuwd naar de hoogtepunten van deze maand? Je leest ze terug in onderstaand overzicht.

Doetinchem verlengt de samenwerking met Collectieve Beveiliging Achterhoek met drie jaar

We begonnen de maand april met een feestelijk nieuwtje voor Collectieve Beveiliging Achterhoek. Deze maand mochten wij namelijk bekend maken dat Doetinchem de samenwerking met CBA verlengt met een periode van 3 jaar. “Bedrijven organiseren betere beveiliging, één bewakingsbedrijf voor dertien terreinen”. Met deze kop werd Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) in de Gelderlander van 25 september 2017 aangekondigd. We zijn trots dat er een verlenging van dit contract heeft plaatsgevonden. 

Wist u dat..

Niet iedereen weet het, maar wist je dat je als klant van Collectieve Beveiliging Achterhoek veel voordeel krijgt? Je krijgt niet alleen een korting op de aanvullende dienstverlening van Globe Security, maar mogelijk ook op je verzekeringspremie. Daarnaast kent het aansluiten bij CBA nog veel meer voordelen:

- Schaalvoordeel door gezamenlijke inkoop, basisbeveiliging al vanaf 0,99 per dag;
- Als deelnemer van CBA is de basisbehoefte collectief geregeld. Individueel kan er met korting bij Globe Security extra beveiligingsbehoefte worden ingekocht;
- Deelnemers van CBA zijn verzekerd van de snelste aanrijtijden in de regio;
- Een veilig bedrijventerrein heeft een positieve uitwerking op het imago en het ondernemersklimaat;
- De combinatie van beveiliging en camera’s geeft een optimale positieve werking. 

Meer weten over Collectieve Beveiliging Achterhoek? Kijk dan op www.collectievebeveiligingachterhoek.nl, bekijk de CBA flyer of neem contact op met Gerard Wijnia:

T: 0314 – 35 12 20
E: gerard@globegroup.nl

Presentatie Volksfeesten Winterswijk door Mirjam en Ilse Roozegaarde

Wat ooit begon met een inzet van twee beveiligers, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer uitgebreide samenwerking met Volksfeest Winterswijk op het gebied van evenementen. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van het Volksfeest mochten Mirjam en Ilse Roozegaarde hier dan ook iets over komen vertellen. Want wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij het waarborgen van de veiligheid tijdens het Volksfeest? 

Inmiddels zijn het niet alleen twee beveiligers van Globe Security die de veiligheid op dit evenement waarborgen, maar maakt het Volksfeest ook gebruik van diverse aanvullende diensten zoals veiligheidsplannen, de inzet van MCCU’s en een veiligheidscoördinator, EHBO en beveiligers en servicemedewerkers. We zijn trots op deze prettige en langdurige samenwerking en vonden het leuk om ons verhaal te mogen doen voor de vele aanwezigen. Een hoogtepunt van de maand april.

Wij zoeken nieuwe collega’s 

Het liefst willen we het van de daken schreeuwen: wij zijn namelijk nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s! Beroepsverkeersregelaars, evenementenbeveiligers, mobiel surveillanten, noem het maar op: we willen ons team graag verder uitbreiden. Dus ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe baan waarbij geen dag hetzelfde is, en lijkt het je leuk om te werken in een echt familiebedrijf? Bekijk dan snel onze vacatures op www.globegroup.nl/vacatures.

Bekijk onze vacatures

Ad-hoc dienstverlening? Geen probleem bij Globe Group

Wist je dat we naast het geplande werk ook ad-hoc diensten vervullen bij ongevallen? Zo ook bijvoorbeeld eind maart, toen er een vrachtwagen met 23 ton aan aardappelen gekanteld in de sloot belandde in Ruurlo. De bestuurder van de vrachtwagen kwam hierbij gelukkig met de schrik vrij.

De vrachtwagen moest uit de berm getrokken worden. Tijdens de bergingswerkzaamheden moest het verkeer op de N312 omrijden omdat de weg werd afgesloten. Europe Traffic Support was hierbij snel ter plekke om het verkeer in goede banen te leiden. Ook dat is de service van Globe Group. Meer weten over onze ad-hoc dienstverlening? Neem dan contact op met Raymond Zaalmink (projectleider verkeer) voor meer informatie: 0314 – 35 12 20.

Bekijk het bericht van 112 Achterhoek over het ongeval hier.

Lees nieuwbericht 112 Achterhoek

Samen zetten we ons in voor de beste zorg(beveiliging)

Het geheim van de beste beveiliging in de zorg is samenwerken. Weten wat er van het team aan beveiligers verwacht wordt, welke zaken extra aandacht verdienen en hoe er in bepaalde situaties gehandeld moet worden. Elke instelling hierbij is anders, maar juist door vanaf moment 1 uitgebreid samen te werken kunnen wij ons inzetten op de beste beveiliging en kan de zorginstelling zich met een gerust hart focussen op de beste zorg. 

Een goede klik, de juiste overdracht en een goede samenwerking zijn essentieel om samen te zorgen voor het beste resultaat. Begin dit jaar hebben we binnen de sociaal maatschappelijke opvang (SMO) een nieuwe opdrachtgever mogen verwelkomen. Samen met deze opdrachtgever hebben wij veel tijd gestoken in het inwerktraject van SMO-beveiligers. Tijdens het inwerktraject is er kennis gemaakt met de locatie, procedures en de cliënten. En dat is belangrijk, júist binnen de zorg.

Door ons samen met de opdrachtgever in te zetten voor de beste zorg van de bewoners zijn we erin geslaagd om een veilige omgeving te creëren voor zowel cliënten als het personeel van onze nieuwe opdrachtgever. Dit vertaalt zich terug in wederzijdse tevredenheid, zowel van de opdrachtgever als van het vaste team van beveiligers. Lees hierover meer in het nieuwsbericht dat Mirjam Roozegaarde erover schreef:

Lees blog van Mirjam Roozegaarde

Tussentijdse resultaten klanttevredenheidsonderzoek CBA

Vorige maand hebben wij een klanttevredenheidsonderzoek opgesteld voor klanten van Collectieve Beveiliging Achterhoek. Inmiddels hebben wij al veel reacties ontvangen van klanten die gebruik maken van deze dienstverlening, en daar hebben we een mooi overzicht van kunnen maken. Hoewel het onderzoek nog niet volledig is afgerond zijn we trots om te kunnen melden dat onze dienstverlening op het gebied van CBA, tussentijds door het grootste deel van de deelnemers (51,1%), wordt beoordeeld met het mooie cijfer 8 als rapportcijfer. Collega’s: ga zo door! Mooie resultaten die we zonder jullie natuurlijk niet zouden kunnen behalen.

Niet alleen op social media, ook d.m.v. posters zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s

Globe kom je overal tegen: in het verkeer, op bedrijventerreinen, op festivals.. Maar je vindt ons nu ook op menig prikbord of achter diverse winkelruiten in de regio. Een mooie poster om onze vacatures onder de aandacht te brengen werkt namelijk net zo goed als een vacature op social media. Zie hier onze poster hangen voor beroepsverkeersregelaars.

Bij Europe Traffic Support bieden wij een leuke baan voor iedereen. Of je nu schoolverlater, dertiger, vijftiger of pensionado bent: ons team kent een grote diversiteit aan mensen, dus ook jij past ertussen! Daarnaast helpen we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt graag aan een mooie baan, waarbij genoeg ruimte is om nieuwe dingen te leren, contacten te leggen en afwisselende werkzaamheden uit te voeren. Op 24 & 25 mei starten we weer met een nieuwe opleiding voor beroepsverkeersregelaars. Ben of ken jij iemand waarvoor deze opleiding op het lijf geschreven staat? Ga dan naar www.bocopleidingscentrum.nl voor meer informatie of om een aanmelding te versturen. Er zijn nog enkele opleidingsplaatsen vrij.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20