Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De Globe Cup: bloedstollend spannend!

  • Globe Cup
  • Tussenstand
  • Voetbalpoule
  • EK 2021

De poulefase is voorbij, met 3 klinkende overwinningen is Oranje groepswinnaar van poule C. Ook België en Italië gaan met 9 punten naar de finalerondes. Engeland, Spanje en Zweden behouden de ongeslagen status al hebben ze wel wat averij opgelopen. Samen met Wales, Zwitserland, Denemarken, Oostenrijk, Oekraïne, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Duitsland en Portugal gaan deze 16 landen uitmaken wie de sterkste van Europa is.

Wie is de Turkije of Noord-Macedonië van de Globe Cup en is uitgespeeld? Welke grijze muis van de poulefase gaat net als Portugal in 2016 nog verrassen, oftewel welke middenmoter van de Globe Cup komt nog bovendrijven.  Wie gaat glorieus net zoals Nederland, Italië en België door naar de finalerondes.

Met tromgeroffel brengen wij u de stand van zaken in de Globe Cup:

Vanaf dag 1 zijn er een paar spelers die aanspraak mogen maken op de rode lantaarn. Laura Muller, Miranda Vlaswinkel en Dennis Zwiers doen hard hun best om de onderaan de ranglijst te eindigen. Echter zijn ze niet opgewassen tegen de ongenaakbare Raymond Zaalmink die met verve zijn laatste plaats verdedigd.

De middenmoot zit hard tegen elkaar aan te schuren. De toppers van de eerste speelweek Richard Lantink en Tamer Bilici zijn hard teruggezakt. Even leek Buddy1703, wiens identiteit bij de redactie nog niet bekend is een opleving te krijgen, maar staat weer op de plek welke hij het hele toernooi bezit. Stefan Engelen hangt aan de onderkant van de middenmoot en is nog een gevaarlijke outsider om zich aan te sluiten bij Raymond Zaalmink en consorten. De stijger van de week is Mireille Heuvel die van plek 12 naar plek 5 gestegen is. Daisy Boesveld, die na het eerste weekend op de 3e plek stond en teruggezakt was heeft zich herpakt en staat weer op een verdienstelijke 4e plek.

De top van de ranglijst start met een stabiele Ricardo Wassink wie een plaatsje prijs heeft moeten geven en nu op een bronzen plaats staat. Gerard Wijnia a.k.a. Bergkamp Bergkamp Bergkamp staat vanaf de 3e speeldag onafgebroken op nummer 1 of 2 waarbij het continu stuivertje wisselen was de inmiddels teruggezakte Richard Lantink. Gerard sluit de poulefase af met zilver want ineens kwam uit onverwachte hoek een sluipmoordenaar aan, als een hyena duikt Kevin Schlief uit het niets op en gaat brutaal aan de leiding met 3 punten voorsprong op de nummer 2.

Met deze stand van zaken gaan wij verder met het voorspellen van de finalerondes. Er is nog niks gespeeld en de ranglijst kan nog volledig op de kop gezet worden, maar de toon is gezet. Wie voorspelt Oranje naar de titel en wie kiepert ze tegen Tsjechië uit het toernooi? Houd onze sociale media - kanalen in de gaten om deze bloedstollende strijd tot het einde mee te leven.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20