Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

De glazen bol van Globe

  • Wij zijn klaar voor 2023
  • Wat staat ons te wachten? 
  • Hoogtepunten
  • Uitdagingen

Spotify Wrapped met je meest geluisterde nummers van 2022, ‘The best of 12’ op Instagram: zo rond het einde van 2022 hebben we allemaal de neiging om terug te blikken en het jaar onder de loep te nemen. Zelf deden we hier ook aan mee door in ‘De maand van de afsluiting’ het jaar in hoogtepunten te verdelen en een eigen eindejaarsconference te schrijven, waarin we met een knipoog terugblikten op een mooi en succesvol 2022. Maar een nieuw jaar vraagt nu natuurlijk ook om een blik vooruit. Waar ligt de focus voor Globe op in 2023 en wat staat ons allemaal te wachten? Tijd om in onze glazen bol te kijken en een beeld van 2023 te schetsen. *

 * Disclaimer
Wees niet bang, op dit moment van schrijven zitten we niet met een sjaaltje op ons hoofd en een stapel tarotkaarten de toekomst voor Globe te voorspellen. Als nuchtere Achterhoekers doen we dit gewoon van achter ons eigen bureau, onder het genot van een sterke espresso om scherp te blijven en Jack die naast ons op de grond ligt te snurken. ;-) 

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Het afgelopen jaar was niet niets. Nieuwe evenementen, het organiseren van een eigen seminar over evenementenveiligheid en als kers op de taart ook nog eens een nieuwe MCCU. Maar ook voor 2023 maken we onze borst nat en maken we ons klaar voor een hectisch jaar vol nieuwe hoogtepunten.

Ik voorspel, ik voorspel 

Onze voorspellingen voor 2023? Nieuwe aanbestedingen, uitbreidingen en collega’s. Eind vorig jaar hebben we deelgenomen aan de aanbestedingsprocedure bij de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden voor de inzet van beveiligers rondom priklocaties. Deze opdracht hebben we gegund gekregen en hier gaan we dit jaar dus volop mee bezig. Maar dat is nog niet alles. Ook op het gebied van zorgbeveiliging maken we dit jaar een flinke stap voorwaarts. Alle beveiligers die in 2022 hebben deelgenomen aan de specialistische opleiding SMO (Sociaal Maatschappelijke Opvang) bij Kenniscentrum Gedrag & Veiligheid zijn hiervoor geslaagd. Hierdoor kunnen wij onze klanten in de zorg op het gebied van zorgbeveiliging en SMO dit jaar nog beter in de behoefte voorzien. En dit komt goed uit, want met nieuwe zorgcontracten voor onbepaalde tijd hebben we deze collega’s heel hard nodig.

Wie we ook hard nodig hebben dit jaar zijn onze evenementenbeveiligers. Niet alleen SMO beveiligers hebben in 2022 hun papiertje in ontvangst mogen nemen, ook alle kandidaten voor de ESO-opleiding zijn geslaagd. Een nieuwe lichting evenementenbeveiligers mag straks het festivalterrein op om de veiligheid te garanderen tijdens festivals, sportwedstrijden of lokale kermissen. We maken ons klaar voor een nieuw jaar vol evenementen, waarbij we uiteraard graag weer voor onze trouwe evenementenklanten klaar staan maar hopelijk ook nieuwe opdrachtgevers aan dit rijtje toe kunnen voegen. Onze nieuwe MCCU, Mobiele Communicatie en Camera Unit, gaat vanaf februari de weg op en komt hierbij goed van pas. Door de uitbreiding van ons MCCU wagenpark kunnen we de Mobiele Communicatie en Camera Unit straks per evenement nog beter afstemmen en verschillende evenementen in het evenementenhoogseizoen tegelijkertijd van een unit voorzien.

Al deze mooie plannen brengen natuurlijk veel extra werk met zich mee en daarom gaan er op kantoor ook enkele dingen veranderen. Gerard is benoemd tot onze nieuwe Operationeel Directeur, en daarnaast stellen we binnenkort ook een gloednieuwe collega aan jullie voor die zich ervoor gaat inzetten om Globe nog beter op de kaart te zetten en gaat helpen om ons surveillancegebied nog verder uit te breiden in de richting van Arnhem. Om alle diensten vlekkeloos te laten verlopen zijn de gesprekken met (potentieel) nieuwe planners in volle gang. Ook hier hopen we binnenkort een nieuwe collega voor voor te kunnen stellen op onze website en social media – kanalen. Kortom: 2023, kom maar op! Wij zijn er klaar voor en benieuwd naar de uitdagingen en hoogtepunten die dit jaar gaat brengen.

Jeuken na het lezen van deze blog jouw handen, en lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van ‘ons’ 2023? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij je past! Wij zoeken o.a. nog nieuwe collega’s in het verkeer, evenementenbeveiligers en allround beveiligers.

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20