Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De eerste paar uur

  • Even voorstellen
  • Selma Piek
  • Nieuwe collega planning

De inkt van Richard’s afscheidsblog is net droog, of onze nieuwe collega & planner Selma staat alweer te trappelen om zichzelf aan jullie voor te stellen. Ben je benieuwd wie ervoor gaat zorgen dat alle diensten weer waterdicht gepland worden? Lees dan snel verder. 

De eerste paar uur

Maandagochtend. De eerste paar uur op het kantoor bij Globe. Collega’s stellen zich voor en maken een praatje. Dan word ik bij Mirjam op het matje geroepen om de planning door te nemen. Iets wat ik nog heel veel hoop te gaan doen de komende tijd. Al eerder heb ik mij voorgesteld aan Ilse, Mirjam, Joke, Bennie, Gerard, Raymond, Fleur en Jan, maar nu is het dan eindelijk tijd om mezelf ook aan jullie – die ik misschien nog niet persoonlijk gezien of gesproken heb – voor te stellen.  

Mijn naam is Selma Piek,
43 jaar oud en per 29 augustus ben ik gestart als planner bij Globe Group. Ik woon in het mooie Haarlo samen met mijn man Jurgen en mijn kinderen Levi & Ezra. In mijn vrije tijd zie je me vaak in de tuin, wandelen of pak ik de kano om over de Berkel te varen. Daarnaast vind je mij op het voetbalveld om mijn kinderen aan te moedigen.

De afgelopen jaren heb ik als consultant bij Lubron Groep gewerkt. In deze veelzijdige functie heb ik o.a. kennisgemaakt met plannen, maar daarnaast heb ik ook opleidingen verkocht, bedrijfsbezoeken gedaan en functioneringssprekken gevoerd. Na vijf jaar met veel plezier voor dit bedrijf te hebben gewerkt was het tijd voor iets anders, een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature planner bij Globe Group voorbij zag komen sprak deze mij direct aan en werd ik enthousiast. Ervaring met plannen had ik al en het contact met mensen vind ik het allerleukst. Ik besloot een brief te schrijven en ta-da, daar zit ik dan. Enkele maanden later op mijn nieuwe werkplek. 

Mijn eerste werkdag bij Globe heb ik als positief ervaren. Er kwam veel nieuwe informatie op me af, maar voor mijn gevoel heb ik mijn plekje hier wel gevonden. Ik werd warm ontvangen door collega’s, die erg behulpzaam zijn en voor elkaar klaarstaan. Wat mij daarnaast erg aantrekt is dat op het kantoor in Zelhem – net als in Haarlo – een gemoedelijke sfeer hangt. Iets wat ik erg belangrijk vind. 

Zo, ik heb iets meer over mezelf verteld, maar ik ben vooral ook erg benieuwd naar jullie. Ik heb zin om iedereen binnenkort persoonlijk te ontmoeten en even een praatje te maken, zodat ik ook een gezicht heb bij de mensen die ik plan. In het begin is het allemaal nog een beetje wennen en zoeken, maar ik hoop dat ik de komende tijd mag gaan knallen met de planning en ik iedereen hier tevreden mee kan maken. De eerste diensten heb ik inmiddels gepland en ook pak ik regelmatig de telefoon op als je naar Globe belt. Mochten jullie toch nog persoonlijke vragen voor mij hebben, stuur dan een mail naar selma@globegroup.nl. Tot snel!

Hartelijke groet,
Selma

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20