Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

De Dag van de Ondernemer 2022

  • Dag van de Ondernemer
  • Familiebedrijf
  • Werken bij Globe Group

Vandaag, op vrijdag 18 november 2022 is het ‘De dag van de Ondernemer’. Deze dag is in het leven geroepen om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Bij Globe vieren we al meer dan 20 jaar ondernemerschap. We zijn oude rotten in het vak van beveiliging en hebben in de afgelopen 20 jaar onze eigen visie en kernwaarden bepaald. Tijd om het daar vandaag eens over te hebben.

Over Globe Group

De meesten zullen ons al wel kennen, maar aan wie ons niet kent stellen wij onszelf vandaag graag nog even voor. Wij zijn Globe Group, een full-service familiebedrijf uit Zelhem met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging, opleidingen en beroepsverkeersregelaars. Globe is in 2001 opgericht door Bennie Roozegaarde. Het ondernemerschap is dochters Ilse & Mirjam Roozegaarde met de paplepel ingegoten, want sinds 2016 staan zij aan het roer van het familiebedrijf.

Globe Group is de overkoepelende organisatie van: Globe Security, Europe Traffic Support, B.O.C. Opleidingscentrum en TEC VeiligheidWij bieden een totaalpakket op het gebied van veiligheid in heel Nederland. Hierbij staan een menselijke benadering, service, het proactief meedenken en handelen en zorg uit handen nemen centraal.

Een baan voor iedereen 

Maar wat maakt ons nou anders dan andere ondernemers in de veiligheidsbranche? Heel simpel: met onze Achterhoekse nuchterheid helpen wij mensen graag op weg én aan een baan. Hierbij maakt het niet uit of je gepensioneerd bent en af en toe wilt werken voor de sociale contacten, of bijvoorbeeld alleen graag een paar uur per week op evenementen wilt werken: wij hebben werk voor iedereen, passend in (bijna) elke situatie. Hierbij kijken wij niet naar leeftijd, opleidingsniveau of afkomst: enthousiasme, leergierigheid en doorzettingsvermogen vinden we daarentegen veel belangrijker. Wanneer iemand hierover beschikt en er voor open staat om zichzelf verder te ontwikkelen verwelkomen we hem of haar graag in ons team.

Bij Globe Group hebben we al diverse mensen mogen helpen in de zoektocht naar een baan. Wij zijn het grootste beveiligingsbedrijf van Oost-Nederland, met een zeer breed aanbod en een eigen opleiding: de Globe Academy. We hebben zo’n 120 mensen in dienst, waarvan ongeveer 60 beroepsverkeersregelaars.

Het team van verkeersregelaars bestaat uit diverse mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij hebben bijvoorbeeld te maken met de Participatiewet, de WIA (Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen) of de vroegere Wajong (Wet Arbeidsongeschiktheidsvoorziening jonggehandicapten). Laborijn helpt ons in dit traject om de match met deze mensen te maken. Zelf vinden we het dankbaar werk om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een nieuwe baan. Wanneer deze mensen bij ons aankloppen zijn ze in eerste instantie vaak niet arbeidsfit, maar zodra we een of enkele jaren verder zijn zien we dat ook deze mensen hun leven toch goed op orde hebben gekregen. Een leuke afwisselende baan, nuttig werk, gezellige collega’s en niet te vergeten een prettige werksfeer dragen hieraan bij en zorgen voor structuur in het dagelijks leven. We zijn blij dat we op deze manier ons steentje hieraan kunnen bijdragen en de kernwoorden menselijke benadering, service, proactief meedenken en handelen en zorg uit handen nemen ook voor de omgang met onze medewerkers geldt.  

Kom werken bij Globe Group

Ook toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben nog diverse leuke vacatures openstaan voor functies in de beveiliging of het verkeer. Op 8 en 9 december starten we bijvoorbeeld weer met de tweedaagse opleiding voor beroepsverkeersregelaar. Meer weten? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met Mirjam Roozegaarde voor meer informatie, via tel. 0314 – 35 12 20 of mirjam@globegroup.nl.

Bekijk onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20