Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Dag van de duurzaamheid

 • Dag van de duurzaamheid
 • MVO
 • Duurzame dienstverlening
 • Controlerondes

Het is vandaag de Dag van de Duurzaamheid! Niet alleen vandaag, maar altijd staat duurzaamheid bij Globe Group hoog in het vaandel. We omarmen het begrip Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), waarin wij in onze dienstverlening de verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van het milieu.

Op dagelijkse basis zijn we bij Globe bezig met reduceren van CO2 uitstoot. Dit ziet u niet alleen terug in ons bedrijfspand, maar ook in onze vervoersmiddelen, bedrijfsprocessen en klimaatinstallatie. We zetten graag enkele feitjes voor u op een rij. Want wist u bijvoorbeeld dat:

 •  We in ons kantoorpand gebruik maken van ledverlichting? Tevens maken we gebruik van lichtsensoren, waardoor ruimten niet onnodig verlicht worden.
 • We het pand koelen en verwarmen zonder gas? Door voor de duurzame energiebron aardwarmte te kiezen zorgen wij zo voor een minimale CO2 uitstoot.
 • We dienstauto’s inzetten die voldoen aan de Euro 6 norm? Ook dit draagt bij aan een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Daarnaast kiezen we in onze planning ervoor om het personeel zo efficiënt mogelijk in te plannen en waar mogelijk gebruik te maken van carpooling. Hierdoor zorgen we voor minimale kilometers tussen woon & werk.
 • We 95% van het papierwerk (denk aan offertes, facturen en loonstroken) digitaal aanleveren? Zo gaan we voor een minimale milieubelasting.

Controlerondes

Ook tijdens controlerondes bij onze klanten staat duurzaamheid centraal. Schakel Globe Security in voor het beveiligen van uw bedrijfspand, waarbij het ook mogelijk is om controlerondes in en rondom het pand te laten uitvoeren. Hierbij kunnen onze beveiligers u o.a. helpen met:

 • Het openen en sluiten van het pand
 • Het maken van een openingsronde waarbij alarmsystemen worden uitgeschakeld, verlichting wordt ingeschakeld, deuren en gezamenlijke ruimtes worden geopend en de eerste personeelsleden worden binnengelaten
 • Het maken van interne rondes rond en na sluitingstijd. Hierbij controleren onze beveiligers bijvoorbeeld op openstaande ramen en deuren, afgesloten computers en verlichting. Op deze manier kunnen onze beveiligers u helpen met het tegengaan van onnodig energieverbruik
 • Externe controlerondes, waarbij wij controleren op verdachte situaties rondom het pand, afgesloten ramen, rondslingerend materiaal dat als klimmogelijkheid gezien kan worden, verdachte personen en/of auto’s rond het pand en meer

Zo gaan we samen voor duurzaam! Meer weten over onze dienstverlening? Kijk dan op www.globegroup.nl of stuur vrijblijvend een e-mail naar info@globegroup.nl voor meer informatie.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20