Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Cursussen en opleidingen: agenda 2021 - BOC Opleidingscentrum

  • BOC Opleidingscentrum
  • Agenda
  • Cursussen en opleidingen
  • Veiligheid

In Nederland werken ongeveer 7 miljoen werknemers bij zo’n 350.000 bedrijven. Jaarlijks krijgen meer dan 200.000 werknemers een arbeidsongeval. En juist daarom zijn BHV en VCA-cursussen zo belangrijk. Het hebben van voldoende BHV’ers kan niet alleen levens redden, ook u als werkgever bent wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te bieden. Weet u hoe u moet reageren in een noodsituatie? 

Gespecialiseerd in veiligheidsopleidingen

Bij BOC Opleidingscentrum hebben wij ruime ervaring in het geven van veiligheidscursussen en opleidingen. Bij ons kunt u o.a. terecht voor uw BHV of VCA cursus, maar ook de cursus agressiebeheersing en Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI) kunnen wij voor u verzorgen. Wij bieden maatwerk aan met casussen van u uit de praktijk. Onze cursussen en opleidingen worden gegeven bij ons op locatie in Zelhem, maar indien gewenst kunnen wij bij meer dan zes deelnemers ook bij u op locatie langskomen. In overleg is er erg veel mogelijk.

Veilig leren en oefenen bij BOC Opleidingscentrum

Dit jaar stond bijna volledig in het teken van het coronavirus. Om veilig te kunnen blijven leren bij BOC Opleidingscentrum hebben wij een aantal maatregelen genomen. Zo oefenen we bij BHV-cursussen met bijv. verbinden tegenwoordig op een kunstledemaat. De tafels staan 1,5 meter uit elkaar en mondkapjes, handschoenen en desinfectiemiddelen zijn in overvloed aanwezig. Lees meer over onze maatregelen in de blog van Fleur.

Agenda 2021

Voor het nieuwe jaar hebben wij weer een reeks met cursussen en opleidingen toegevoegd aan onze agenda, waaronder BHV en VCA.

Bekijk agenda

Daarnaast starten we in het nieuwe jaar ook met enkele nieuwe maatwerkopleidingen, zoals werken met de kraan of heftruck.

Begin het nieuwe jaar goed en zorg ervoor dat uw bedrijfshulpverlening op orde is. Meer weten? Kijk dan op www.bocopleidingscentrum.nl of bel: 0314 – 35 12 20.

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20