Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

COVID19 Achterhoek - snelteststraat in Zelhem

  • Snelteststraat in Zelhem
  • Coronatest
  • Betrouwbaar en veilig
  • Uitslag binnen 30 - 45 minuten

Als we iets hebben geleerd tijdens de coronacrisis is het wel dat samenwerken essentieel is. Samen werken we al maanden aan een gezonde maatschappij, maar helaas gaat dit allemaal niet vanzelf. Met de missie “samenwerken aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus” hebben wij samen met enkele andere ondernemers het initiatief genomen om een snelteststraat te openen in Zelhem. Onder de noemer COVID19 Achterhoek zetten wij ons vanaf maandag 2 november in voor een gezond en vitaal bedrijfsleven in de Achterhoek. Met de snelteststraat van COVID19 Achterhoek ondersteunen wij andere ondernemers bij de bedrijfscontinuïteit van hun onderneming.

Covid19 Achterhoek

Veiligheid staat bij ons, de Globe Group, voorop. We zijn immers niet voor niets een beveiligingsbedrijf. Daarom hebben we ervoor gekozen om met COVID19 Achterhoek een samenwerking aan te gaan met huisartsenpraktijk de Nooijer Oost Gelre onder leiding van Dr. de Nooijer en Dr. Lubeck. Bemonsteraars worden door deze artsen intern getraind en begeleid om de testen vanaf maandag goed en veilig uit te kunnen voeren. Door het systeem van Practiplan kan er online een afspraak worden gemaakt voor een sneltest: AVG proof en gelicenseerd volgens NEN-7510. Dit staat bekend als de hoogste norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector.  

De teststraat wordt in eerste instantie opgebouwd aan de Ericaweg 22 te Zelhem. Dit is op onze parkeerplaats. Heeft uw wernemer COVID19 gerelateerde klachten en wordt er aan COVID19 gedacht? Laat uw werknemer dan testen bij COVID19 Achterhoek. Afspraken kunnen via de website van COVID19 Achterhoek gemaakt worden, waarbij u zelf een tijdstip voor de test kunt kiezen. De betrouwbare sneltest, Abbott Panbio COVID-19Ag, wordt vanuit de auto afgenomen. Vervolgens kan de werknemer zijn of haar weg naar huis vervolgen en de testuitslag al na 30 - 45 minuten online inzien. De kosten van de test zijn €97,50 exclusief btw. (Inclusief btw €117,98)


Kijk voor meer informatie over onze snelteststraat op www.covid19achterhoek.nl

Ga naar de website 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20