Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Collectief voor Globe Group gekozen!

Even een grote offerteronde winnen…nou, dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Vanaf deze week mogen we het eindelijk wereldkundig maken: Globe Security heeft een grote opdracht gekregen op het gebied van collectieve mobiele surveillanceHiermee komt een einde aan een paar spannende maanden waarbij we alles op alles hebben gezet om deze opdracht binnen te kunnen halen.

Collectieve Beveiliging 

Het begon al in het voorjaar. We wisten dat de bedrijfskringen van Doetinchem, Oude IJsselstreek en Zelhem hun krachten zouden gaan bundelen en gezamenlijk op zoek zouden gaan naar één beveiligingspartij die deze regio collectief mocht beveiligen. Een prachtige kans om te laten zien wat onze collectieve mobiele surveillance inhoudt. Het was rumoerig in de wereld van de beveiliging.

Nadat we waren uitgenodigd om mee te mogen doen, begon het maken van de offerte. Dit proces was compleet anders dan we ooit meegemaakt hadden. Normaal krijgen we een gespecificeerde uitvraag; de prospect geeft aan waar zijn beveiligingsbehoefte ligt en wij geven een op maat gemaakte offerte. Dit keer was de invulling geheel vrij: de bedrijfskringen vroegen aan ons om aan te geven hoe wij het collectief zouden willen invullen. Een kwestie van omdenken, proactief zijn en je inleven wat de behoefte van de industriekringen zouden kunnen zijn. Nu was het tijd om de ondernemer in ons naar boven te laten komen. Dus gaven we zelf aan hoe we het collectief voor ons zagen, wat onze aanrijtijden zouden zijn en welke service we bieden. Niet alleen een scherpe prijs bieden maar ook je toegevoegde waarde laten blijken. Ons voorstel bleek een schot in de roos.

Na de zomer mochten we ons voorstel toelichten. En ook dit pakten we anders-dan-anders aan. We maakten een filmpje met daarin een paar van onze huidige klanten en lieten hun vertellen waarom ze tevreden zijn over de collectieve mobiele surveillance van Globe Security; van korte lijnen en persoonlijk contact tot de manier waarop we omgaan met zaken die nog niet helemaal op rolletjes lopen. Zelfs de politie Noord-Oost Gelderland werkte mee aan dit filmpje en onderstreepte dat er altijd goed overleg plaatsvindt dat heel goed aansluit in het kader van Integrale Veiligheid.

En dan begint het wachten..het lange wachten… Ik hoef u niet uit te leggen dat we heel graag deze opdracht wilden binnenhalen. Bij iedere piep van mijn telefoon sprong ik op. Uiteindelijk zat ik aan het diner van een bruiloft toen mijn telefoon overging en ik zag dat dit van de commissie afkomstig was. “Sorry, ik móet dit telefoontje even aannemen”, ondernemer ben je altijd, ook op de bruiloft van je zwager en schoonzus. Het verlossende woord kwam eruit: men koos voor Globe Security! Ik kon het wel van de daken schreeuwen!

Maar helaas mocht dat nog niet. We moesten het voor ons houden. De procedure volgen en netjes aan de voorwaarden van de bedrijfskringen houden. Zelfs onze eigen mobiele surveillanten vertelden we niks. Deze week was het officiële persmoment met een afvaardiging van alle bedrijfskringen in Doetinchem en is het moment eindelijk daar dat we het mogen vertellen: HOERA! Tijd voor een feestje is er niet: met slechts enkele maanden de tijd om 720 potentiele klanten te bezoeken, is het een drukte van jewelste bij ons op kantoor. Gelukkig weten veel bedrijven ons zelf te vinden en komen de aanmeldingen ook binnen via het aanmeldformulier op onze website.  

Rest me nog om ons gehele team Mobiele Surveillance te bedanken; samen hebben we ervoor gezorgd dat Globe Security op de kaart staat en blijft staan. Wat een mooie toevoeging aan ons toch al feestelijke jaar: we bestaan dit jaar 15 jaar en hopen nog heel lang - samen met u - voor een veiligere regio te mogen zorgen. 

Hartelijke groet,

Mirjam Roozegaarde
Directeur Globe Group

 

Persmoment op 25 september 2017 met een afvaardiging van de bedrijfskringen 

Deze bedrijfskringen vertrouwen op Globe Security:

bedrijfskringen collectieve mobiele surveillance

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20