Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

CBA verlengt collectief contract met Globe Security

  • Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • Contractverlenging
  • Surveillance en alarmopvolging

“Bedrijven organiseren betere beveiliging, één bewakingsbedrijf voor dertien terreinen” Met deze kop werd de Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) in de Gelderlander van 25 september 2017 aangekondigd. Een beveiligingsbedrijf voor dertien industrieterreinen, een vast beveiligingsteam waarvoor de omgeving geen geheimen kent, dat alle ins- en outs van de bedrijven op de bedrijventerreinen kent en dat altijd proactief afwijkende situaties signaleert. Een goede basis die er voor heeft gezorgd dat er ruim voor het verstrijken van de overeenkomst, een verlenging van het contract heeft plaatsgevonden tussen CBA en Globe Security. 

Collectieve Beveiliging Achterhoek

CBA is de werktitel welke ontstaan is uit de werkgroep van bedrijvenkringen Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem (SBBD), Belangenvereniging voor industrie en industrie gerelateerde bedrijven in Zelhem (IKZ), Industriebelang Oude IJssel (IBOIJ) en Varsseveldse Industriële Vereniging (VIV) welke de regie voert over de beveiliging van de collectieve bedrijventerreinen in de gemeentes Doetinchem, Oude IJsselstreek en Bronckhorst. Sinds 1 januari 2018 voert Globe Security in opdracht van CBA de beveiliging uit op deze bedrijventerreinen in de Achterhoek. 

“Alle partijen onderstrepen de prettige en constructieve opzet van het collectief met Globe Security, waarmee de afgelopen jaren grote stappen zijn gemaakt in de beveiliging”, aldus secretaris van CBA Wout Buizert. “Een nog steeds stijgende deelname van de ondernemers op de diverse terreinen bepaald dat er met meerdere surveillancevoertuigen tegelijk gereden wordt, waardoor zeer frequent goede preventieve resultaten worden bereikt. Zo hebben er onder andere enkele heterdaad acties plaatsgevonden. Een inbraak kan helaas niet altijd voorkomen worden, maar door de zeer snelle responstijd en alertheid van de beveiligers worden de inbrekers vaak gestoord. Dit wordt dan weer gesignaleerd in de inbrekerswereld waardoor grootschalige inbraken uitblijven.”


Bij het aangaan van het contract heeft Globe Security duidelijke beloftes gedaan aan CBA. “De verlenging van het contract bevestigt dat deze beloftes worden nagekomen en als zeer prettig worden ervaren." 
Naast dat alle deelnemende bedrijven zijn voorzien van herkenbare borden en deelnamestickers, wordt bij binnenkomst op de bedrijventerreinen ook aangekondigd dat het terrein wordt bewaakt door Globe Security, dit werkt direct preventief. 

Ons oog. Uw veiligheid. 

Uit gesprek met Gerard Wijnia, manager bij Globe Security, blijkt dat Globe Security heel blij is met de vroegtijdige verlenging van het contract. “Het maakt ons eigenlijk wel een beetje trots. Als zeer betrokken beveiligingspartner voor CBA proberen wij (pro)actief een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te leveren. Wij gaan voor jarenlange samenwerking waarbij wij er naar streven het collectief uit te laten groeien tot een begrip in de Achterhoek. Hierbij werken wij altijd naar ons motto; Ons oog. Uw veiligheid.” Gerard benadrukt nog dat er binnen de Achterhoek nog vele andere kansen liggen bij bedrijventerreinen om te profiteren van collectieve beveiliging. Voor meer informatie kan er altijd vrijblijvend contact op worden genomen met Gerard of zijn collega’s, of kijk op www.collectievebeveiligingachterhoek.nl. 

Persfoto CBA

Gerard Wijnia (links) en Wout Buizert (rechts) bij een beveiligingsbord met logo's van o.a. Globe Security en CBA in Ulft 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20