Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Blijven leren

Eindelijk kunnen we zeggen dat nu ook de derde website van de Globe Group live is gegaan: www.bocopleidingscentrum.nl heeft een metamorfose ondergaan en de website kan nu net als zijn 'grote broertjes' globesecurity.nl en europetraffic.nl meeschalen op je mobiele apparaten zoals telefoon en tablet. Een must in deze tijd uiteraard. Een modernere look & feel, en aansluiting bij onze andere websites. Ook hebben we de informatie aangepast over onze opleidingen en trainingen. Deze site stelt ons in staat om snel te kunnen schakelen; houden we een inloopmiddag, wil je meer weten over omscholing of wat de opleiding MBO Beveiliger 2 inhoudt, dan vind je snel alle informatie die je nodig hebt.

Scholingsvouchers

Niet alleen is het van belang dat je website up to date blijft, ook in het ‘echte leven’ is het van belang om steeds te kunnen schakelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt. Zo hadden we bijvoorbeeld een pagina over het gebruikmaken van scholingsvouchers maar nog voor de site live ging, was de wetgeving op dit onderwerp alweer veranderd. Het UWV stelt helaas niet langer scholingsvouchers beschikbaar voor de veiligheidsberoepen waar wij je voor opleiden. Het kan maar zo weer zijn dat het over een tijdje wél weer mogelijk is, en dan mag je ervan uitgaan dat wij dat meteen weten. Want ook wij blijven leren.

Ouwe sok

Niet iedereen heeft een ouwe sok met geld ergens liggen voor een opleiding of omscholing. Sommige mensen, met bijvoorbeeld een bijstandsuitkering, staan met de rug tegen de muur. De wil is om een opleiding te volgen is er wel, maar de financiële middelen soms helaas niet. Gelukkig leiden er meer wegen naar Rome, of naar de Ericaweg 26 in dit geval, en kijken we altijd waar we je wél mee kunnen helpen om jouw opleiding te financieren, mocht dit een probleem voor je zijn. Zo zijn er subsidies of in sommige gevallen kun je werken voor (een deel van) je opleiding. We komen graag met jou in gesprek.

Ook zoeken we steeds meer de samenwerking met andere partijen zoals bijvoorbeeld Sectorplan Achterhoek. Het steeds meebewegen met de overheid, instanties en regel- en wetgeving maakt ons vak zo dynamisch. En zijn we steeds weer blij als er een klas beveiligers geslaagd is, of als we in slechts twee dagen tijd beroepsverkeersregelaars klaar mogen stomen voor het echte werk.

Als je vrijblijvend eens meer informatie over ons opleidingaanbod wil hebben, mag je ook langskomen op onze vaste inloopmiddag. Iedere laatste donderdag van de maand tussen 14:00 - 17:00 uur staan we voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te kijken naar jouw mogelijkheden. 

Voor de komende jaren zullen we nog nauwer gaan samenwerken met Globe Security en Europe Traffic Support: als het gaat om stageplaatsen, werken voor je opleiding of na je opleiding kunnen doorstromen in een van onze bedrijven: samen zijn we sterker en samen zorgen we voor veiligheid.

Globe Group. Samen veilig.

 

Hartelijke groet,

Mirjam Roozegaarde
Globe Group

P.s.: laat je ons even weten wat je van onze nieuwe site vindt?

 

Voor in het nostalgisch archief: zo zag onze 'oude' website eruit. 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20