Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Best gelezen in 2021

  • Het jaar afsluiten
  • Hoogtepunten uit 2021
  • Best gelezen nieuwsberichten en blogs

Over enkele dagen sluiten we 2021 af en gaan we onder het genot van oliebollen en champagne het nieuwe jaar in. Vandaag sluiten we het jaar alvast met jullie af, met onze hoogtepunten uit 2021. Lees hieronder de best gelezen Globe nieuwsberichten uit 2021!

1. Snelteststraat COVID19 Achterhoek

In november 2020 hebben we de snelteststraat van COVID19 Achterhoek samen met enkele andere ondernemers geopend. In 2021 is de snelteststraat geruime tijd in gebruik geweest, en vanaf november is de snelteststraat uitsluitend op afspraak weer geopend. De aankondiging van de opening van de teststraat is een veel gelezen artikel op onze website. 

Lees nieuwsbericht

2. Soms moet je er iets van het hart

Soms gebeuren er dingen waar je mee zit, en waar je op papier je hart even over wilt luchten. Zo deed Ilse dat ook over een situatie die zich voor deed na het plaatsen van een vacature op Facebook. Deze oprechte blog, waarin haar gevoel spreekt en waarin misschien voor velen een bekende situatie geschetst wordt, is in 2021 vaak gelezen. 

Lees blog

3. Voorstelblog Selma 

In 2021 hebben we helaas afscheid genomen van diverse collega’s. Gelukkig hebben we ook nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. Onze planner Richard begon aan een nieuwe uitdaging, en Selma nam zijn plek over in ons team. En wat waren jullie nieuwsgierig naar haar! In haar voorstelblog vertelde ze hoe ze de eerste paar uur bij Globe heeft ervaren. Een populaire blog op onze website. 

Lees blog

4. Vijf vragen aan Raymond Zaalmink

Een populaire rubriek in 2021 was de rubriek ‘Vijf vragen aan..’, waarin wij vijf vragen aan een collega stelde. Nadat Raymond dit jaar weer is teruggekeerd in het Globe team, hebben we hem aan de tand gevoeld over verschillende kwesties. Zijn blog heeft veel mensen bereikt en is op onze website vaak gelezen.

Lees blog

5. Ga voor een nieuwe baan op social media-dag

Vacatures, ook daar hebben we er een hoop van gehad in 2021. Van vacatures in de beveiliging en het verkeer tot vacatures op kantoor. Zo ook de vacature voor (junior) marketing & communicatie medewerker, die we op social media – dag op onze website plaatsten. Oud communicatie medewerkster Laura schreef een blog over haar werkzaamheden als (junior) marketing & communicatie medewerker bij Globe. De vacature staat nog steeds open, dus ben je na het lezen van het artikel enthousiast geworden? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! 

Lees blog

Dit waren ze dan, de vijf best gelezen blogs en nieuwsberichten van 2021. We hopen dat jullie het afgelopen jaar met veel plezier onze nieuwsitems hebben gelezen en er ook in 2022 weer lekker voor gaan zitten. Tot in het nieuwe jaar! 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20