Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

B.O.C. maakt maatwerk BHV-cursus voor Sa-Net

  • Bronckhorst Opleidingscentrum
  • Cursus op maat 
  • Voor elke bedrijfstak mogelijk

Bronckhorst Opleidingscentrum (B.O.C.) in Zelhem, verzorgt al een aantal jaren de BHV-cursus voor Sa-Net Woonzorg. Nieuw is dat vanaf 1 januari 2020 de opleiding speciaal voor Sa-Net helemaal op maat gemaakt is.

Ga naar de website van B.O.C. 

Cursus op maat

Sa-Net is een aanbieder van ambulante dienstverlening en kleinschalige woonvormen voor kinderen en (jong) volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische problematiek. Door de toenemende groei van Sa-Net, is de bedrijfshulpverlening vanaf nu maatwerk. ‘Dat betekent dat de opleiding nu in het bijzonder wordt toegesneden op de specifieke problematiek waarmee medewerkers van Sa-Net te maken kunnen krijgen’, aldus Fleur van den Eijkhof van B.O.C. ‘Denk daarbij aan acute zorg voor jonge moeders. Of aan zorg voor jongeren, elk met hun eigen fysieke of mentale problematiek.’

Nieuw is dat BOC aan Sa-Net binnen de BHV een speciale kinder-EHBO cursus aanbiedt. ‘Sa-Net en B.O.C. zijn al een paar jaar partners en dat bevalt beide partijen erg goed’, zegt interim-manager Alfred Boerman namens Sa-Net. ‘Dat is de reden dat wij graag samen doorgaan, zeker nu de BHV-cursus speciaal voor ons op maat gemaakt wordt.’

Voor elke gewenste bedrijfstak

B.O.C. verzorgt BHV-cursussen voor elke gewenste bedrijfstak. Bij voldoende deelname wordt voor de afnemer een speciale opleiding op maat gemaakt. Een aanvullende cursus duurt in de regel niet langer dan een halve werkdag. De opleidingen vinden plaats in het eigen B.O.C. opleidingscentrum in Zelhem. Of op locatie bij de afnemer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. 

Neem direct contact met ons op

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20