Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Achterhoeks Naoberschap op bedrijventerreinen

  • Achterhoeks naoberschap
  • Collectieve Beveiliging Achterhoek
  • Ons oog, uw veiligheid

Achterhoeks Naoberschap: we hoeven je vast niet te vertellen wat dat is. Toch leggen we het voor diegene die niet helemaal thuis zijn in de Achterhoekse taal graag nog even uit. De Achterhoek staat bekend om haar Naoberschap: naobers, oftewel buren, die naar elkaar omkijken en hulp bieden waar nodig, in zowel goede als in slechte tijden. Maar dit naoberschap vind je niet alleen op het platteland of in woonwijken, ook op bedrijventerreinen. En wist je dat goed naoberschap door ons, als Achterhoeks familiebedrijf, wordt beloond?

Collectieve Beveiliging Achterhoek

Vanaf 1 januari 2018 werken de ondernemersverenigingen en parkmanagementorganisaties in Zelhem en de gemeente Doetinchem en Oude IJsselstreek gezamenlijk aan collectieve beveiliging. Hierdoor is Collectieve Beveiliging Achterhoek (CBA) ontstaan. Globe Security mag zich inmiddels al zo’n 5 jaar de samenwerkingspartner voor Collectieve Beveiliging Achterhoek noemen, marktleider op het gebied van veiligheid in de Achterhoek.

In die vijf jaar tijd hebben we samen veel bereikt. Denk hierbij aan het vroegtijdig signaleren van verdachte situaties, het voorkomen van inbraken, het verlenen van EHBO en het melden van brand. Veel bedrijven op bedrijventerreinen zijn inmiddels aangesloten bij Collectieve Beveiliging Achterhoek, maar toch blijven er altijd nog bedrijven achter die niet deelnemen aan het collectief. Gedacht wordt namelijk dat wanneer de surveillant van Globe Security zijn dagelijkse controleronde uitvoert op een bedrijventerrein, ook wel even bij de buurman gekeken wordt of alles er veilig is. En mocht er onverhoopt dan toch een verdachte situatie worden gesignaleerd, de beveiliger bij de buurman op locatie ook wel even gaat kijken en in actie komt.

We weten natuurlijk allebei dat dat zo niet werkt. Tijdens onze collectieve surveillancerondes hebben wij oog voor de klanten die deelnemen aan het collectief. Wil je dat er in de nachtelijke uurtjes ook een oogje in het zeil gehouden wordt bij jouw bedrijf? Wees dan een naober, laat jezelf van je beste kant zien en meld jezelf ook aan bij Collectieve Beveiliging Achterhoek. Dit biedt namelijk veel voordelen:

  • Schaalvoordeel door gezamenlijke inkoop. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe lager de kosten voor iedereen individueel zijn;
  • Verzekeringsvoordeel. Als deelnemer van CBA krijg je mogelijk korting op je verzekeringspremie;
  • Als deelnemer van CBA is de basisbehoefte collectief geregeld. Individueel kan er met korting bij Globe Security nog extra beveiligingsbehoefte worden ingekocht;
  • Als deelnemer van CBA ben je verzekerd van de snelste aanrijtijden in de regio;
  • Een veilig bedrijventerrein heeft een positieve uitwerking op het imago en het ondernemersklimaat. Tevens heeft het – om even in thema te blijven – ook een positieve invloed op het naoberschap;
  • De combinatie van beveiliging en camera’s geeft een optimale positieve werking.

Meld je naober aan en krijg zelf één maand gratis cadeau

Zoals we in de inleiding al schreven wordt goed naoberschap door Globe beloond. Daarom hebben we bij Collectieve Beveiliging Achterhoek een leuke actie. Want meld je als deelnemer van CBA je buurman aan, dan krijg je zelf één maand gratis CBA-dienstverlening van ons cadeau. Tijd dus om als naobers eens met elkaar in gesprek te gaan en samen naar de voordelen van collectieve beveiliging te kijken.

Wil je vrijblijvend graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Gerard Wijnia, Operationeel Directeur, voor meer informatie over Collectieve Beveiliging Achterhoek:

T. 0314 – 35 12 20
E. Gerard@globegroup.nl

Neem contact op

Afspraakformulier Collectieve Beveiliging Achterhoek

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20