Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

slider-home-team-4-binnen

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Aandacht voor jou bij Globe Group!

In een wereld waarin alles maar steeds sneller gaat, waar Google al weet waar je naar toe gaat voordat je ook maar in je auto bent gaan zitten, waar de likes je om de oren vliegen en reviews belangrijker lijken te zijn dan echte waardering, merken wij dat het steeds moeilijker wordt om gewoon de telefoon te gebruiken waar hij oorspronkelijk voor bedacht was: bellen. Op de een of andere manier is de drempel hoger geworden om écht menselijk contact te krijgen door alle ‘sociale’ media.

En ja, ook wij hebben een Instagram account, gebruiken Facebook en hebben een LinkedIn pagina. En natuurlijk kun je ook een contactformulier invullen via onze website, of hebben we 100% reactiegarantie op een Facebook chatbericht.

Al deze digitale responsmogelijkheid werkt niet altijd, ook niet voor onszelf. Als wij een vacature openzetten, krijgen we veel reacties. Helaas niet allemaal van mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in een functie bij de Globe Group. Sommigen zijn blij dat ze weer voldoen aan hun sollicitatieplicht en anderen wonen 130 kilometer bij ons vandaan, wat het niet erg aannemelijk maakt dat ze daadwerkelijk ieder moment inzetbaar zijn. Er zijn gelukkig natuurlijk ook mensen die erg graag de kans willen krijgen om zichzelf voor te stellen, al was het maar een half uurtje. Gemotiveerde mensen die wél graag willen werken. Geschikte mensen met de juiste achtergrond voor de vacature maar het moeilijk vinden om een een goede sollicitatiebrief te schrijven.  En laten we eerlijk wezen; het gaat erom dat je je werk goed kan doen, niet dat je een schrijftalent bent.

Wij geloven nog steeds in de menselijke interactie. In een gunfactor en in mensenkennis. In tijd voor elkaar maken, en in plaats van een bericht sturen met allerlei smileys en afkortingen, gewoon nog tegenover elkaar zitten met een bak koffie. De ruimte krijgen om vragen te stellen aan een echt mens, die er op dat moment ook voor jou is en niet je vraag als ‘ongelezen’ parkeert in haar mailbox of je sollicitatie beoordeelt op je schrijffouten.

Vanaf nu hebben we voor al die mensen maandelijks een inloopmiddag. Iedere laatste donderdagmiddag van de maand mag je bij ons binnen komen lopen, zonder afspraak. Wij gaan graag persoonlijk het gesprek met je aan. Beantwoorden je vragen over bijvoorbeeld onze opleidingen of horen waarom jij aan de slag zou willen als beveiliger of beroepsverkeersregelaar. Je bent welkom.

Schrijf het maar in je agenda: iedere laatste donderdag van de maand tussen 14.00 en 17.00 uur. Of stel een alert op je smartphone in ;-). Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet,

Ilse Roozegaarde
Globe Group 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20