Mobiele Communicatie Unit
Mobiele Communicatie Unit

Globe Group

Samen veilig!

header-pand-1

Samen veilig

Wij staan voor u klaar!

header-beveiliging

Beveiliging

Mobiele surveillance, evenementen, zorg & meer

header-nix2

Evenementen

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

header-objectbeveiliging

Mobiele surveillance

Alarmopvolging, objectbeveiliging, collectieve beveiliging, opleidingen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

Ook specialist in opleidingen

Veilig de zomerperiode door

Objectbeveiligers kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfspand openen voordat de receptiebemanning aanwezig dient te zijn. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Een voordeel voor u is dat uw personeel niet alleen aanwezig is in uw bedrijfspand. Onze beveiligers zijn niet alleen aanwezig om de veiligheid van uw personeel te waarborgen, maar kunnen ook ingezet worden als BHV’er.

Heeft u echter al een alarmsysteem, maar nog geen juiste opvolging? U kunt Globe Security inschakelen voor het opvolgen van inbraak- en brandmeldingen. Treedt u liever preventief op? Dan kunt u denken aan mobiele surveillance. Beveiligers van Globe Security voeren controlerondes uit op gevarieerde tijden langs verschillende routes.

Wat kunt u zelf al doen om de veiligheid te waarborgen? Wij hebben een aantal tips samengesteld voor u om de veiligheid ook gedurende de zomerperiode te waarborgen. Klik op één van onderstaande links:

Wilt u ook weten hoe u gedurende de zomerperiode uw eigendom beveiligd kunt houden? Neem dan contact met ons op via 0314-35 12 20 of e-mail naar info@globegroup.nl 

 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20