Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Impuls voor onze evenementenbeveiliging

Wat? Heeft de zon geschenen deze zomer? Niets van gemerkt. Weinig terrasjes en stranden voor ons afgelopen weken. Zo stonden we onder ander op de Hemelvaartsfeesten, Parkparade, Sjoksfestival, Reurpop, Huntenpop en Foute Cross. Ook waren we flink in de weer op het gebied van mobiele surveillance en collectieve beveiliging.

Want in de zomer, als de rest van het land wel aan de sangria zit, laven inbrekers zich graag aan mooie spullen in kantoorpanden. Genoeg te doen gehad dus! Gelukkig hebben we vanaf nu Marcel Noordman (Operationeel Manager Evenementen) in ons midden. In het bericht hieronder stelt hij zichzelf voor. Marcel, van harte welkom! Misschien kun je je nieuwe collega's tijdens komende zomers operationeel managen naar het terras alwaar wij dan toch eindelijk wat zonnestralen mee kunnen pakken.

Even voorstellen...

Graag stel ik mezelf aan u voor! Mijn naam is Marcel Noordman en per 1 oktober 2018 ben ik gestart bij de Globe Group als Operationeel Manager Evenementen.

In mijn functie ben ik eindverantwoordelijk voor de processen, het team, de planning en de continuïteit van de afdeling evenementen binnen Globe Security. Daarnaast zal ik me gaan bezighouden met het wegzetten van onze Mobiele Communicatie Units, maar ook voor vraagstukken op het gebied van evenementenbeveiliging bent u bij mij aan het juiste adres. Persoonlijk contact en korte lijnen in een no-nonsense cultuur, dat is waar ik voor sta! Zeg wat je doet en doe wat je zegt.

Sinds februari 2010 ben ik actief in de wereld die evenementenbeveiliging heet. Begonnen als evenementenbeveiliger waarin ik drie jaar lang front-stage de kneepjes van het vak heb mogen leren. De laatste zes jaar ben ik doorgegroeid naar projectleider, coördinator, docent en praktijkopleider ESO (Event Security Officer) en heb ik de veiligheid mogen verzorgen op heel veel kleine en grote evenementen in voornamelijk Twente maar ook ver daarbuiten!

Overstap naar Globe

Mijn overstap naar Globe is niet zonder reden. De afgelopen 15 jaar hebben zij bewezen een succesformule in handen te hebben; één adres op het gebied van veiligheid in de breedste zin van het woord met korte communicatielijnen, ruime marktkennis en een oplossingsgerichte denkwijze. Of het nu gaat om evenementenbeveiliging, camerabeveiliging, verkeersregelaars, EHBO, beveiligings- en veiligheidsplannen of gerelateerde veiligheidsopleidingen? Globe Group staat voor volledig ontzorgen!

Ook benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Ik kom het graag vertellen!

Marcel versterkt vanaf 1 oktober 2018 ons team. Hij wordt de drijvende kracht achter evenementenbeveiliging 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20