Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

Kwaliteits-bewaking

Wij van Globe Security verzorgen allerlei soorten beveiliging en bewaking: mobiele surveillance, objectbewaking, evenementenbeveiliging, alarmopvolging; noem maar op! Ikzelf ben als Manager Mobiele Surveillance verantwoordelijk voor een groot deel van de beveiliging die met Mobiele Surveillance en Collectieve Beveiliging te maken heeft. En na afgelopen nacht kan ik aan de opsomming een onderdeel toevoegen: kwaliteits-bewaking. 

Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg

Als Manager Mobiele Surveillance geef ik leiding aan onze mobiele surveillanten, ik maak instructies en deel de werkzaamheden zo efficiënt - en tegelijk ook weer zo onvoorspelbaar - mogelijk in. En vanachter mijn bureau is het makkelijk te verzinnen maar is de theorie ook haalbaar in de praktijk? Een van mijn vaste uitspraken is dat ik altijd zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, en dat ik wil waarmaken wat ik beloof. Daarom is het nu tijd om eens een nachtje mee te rijden met een van mijn collega’s en te kijken of mijn parate kennis nog wel zo paraat en up to date is als ik zelf denk.

En zo komt het dat ik voor het eerst in 12 jaar weer een uniform aan heb als ik me om 22:00 uur meld voor de aanvang van de dienst. Stiekem, héél stiekem, en dat blijft dan echt ook onder ons, vind ik het erg leuk om weer eens een nachtdienst mee te draaien.

Rapportage van mijn nachtdienst, over 

We beginnen onze ronde met surveillance werkzaamheden, we rijden langs de eerste panden op onze lijst en inspecteren de omgeving en het pand zelf.

22:43 uur: we krijgen een melding van overlast van hangjongeren. We rijden naar de aangegeven plek en gaan daar het gesprek aan met de daar aanwezige jeugd. Na een vriendelijk verzoek verlaten zij het terrein en kunnen wij onze surveillance verder vervolgen.

02:09 uur: een collega heeft twee alarmmeldingen tegelijk binnengekregen. Wij springen onmiddellijk bij en gaan op een van de twee meldingen af. Doordat er altijd een back-up auto paraat is, kunnen wij onze snelle aanrijtijden blijven garanderen, ook als er twee meldingen tegelijk zijn. Het alarm was overigens een vals alarm, ook dat kan gebeuren.

03:21 uur: tijdens onze ronde op een bedrijventerrein zien we twee auto’s uit een doodlopende straat komen. Beide hebben een Duits kenteken en toen ze ons zagen rijden, verlieten ze direct daarop het terrein. Ook dit soort ‘verdacht gedrag’ melden we altijd aan de politie, we geven hen de door ons genoteerde kentekens en gaan de omgeving controleren op onregelmatigheden. Soms kan alleen het zien van onze mobiele surveillance auto al een afschrikwekkende werking hebben en preventief werken.

06:00 uur: Einde dienst. We brengen rapportages uit over onze bevindingen. Sommige klanten ontvangen dagelijks een rapport, andere klanten kiezen ervoor om alleen een rapportage te ontvangen als er calamiteiten zijn geweest.

Deze nacht meerijden is voor mij heel nuttig geweest en zal me helpen om de planningen en routes nog beter te kunnen afstellen. En bovendien vind ik het erg belangrijk om te weten waar ik het over heb als ik besprekingen heb met onze mobiele surveillanten en weet waar ze in de praktijk mee te maken krijgen.

Wij zijn tevens op zoek naar nieuwe mobiele surveillanten. Lijkt zo'n nachtdienst jou nou ook leuk? Solliciteer dan op onze vacatures

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20