Welkom
Welkom
bij Globe Group

Welkom

Bij Globe Group

header-warehouse

Veiligheid  

In de breedste zin van het woord

zorg

Beveiliging

In de zorg. Altijd dichtbij

header-kluis

Beveiliging

Mobiele Surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging, opleidingen & meer

ontwerp-zonder-titel-28

Beveiliging

Collectieve beveiliging. Samen sta je sterker dan alleen

header-nix2

Evenementenveiligheid

Beveiliging, verkeersveiligheid, veiligheidsplannen & meer

Verkeersveiligheid
Verkeersveiligheid

Verkeersveiligheid

PSO gecertificeerd en specialist in opleidingen

gs-

Samen veilig

Wij staan voor u klaar

12,5 jaar Globe Security

In de loop der jaren is er uiteraard veel veranderd. Zo worden er meer eisen gesteld vanuit de gemeente voor evenementenorganisaties omtrent het aanvragen van een vergunning, de overheid beroept op de eigen verantwoordelijkheid van organisaties als het gaat om alarmopvolgingen en is de leeftijdsgrens in het alcohol- en horecabeleid verhoogd van 16 naar 18 jaar. Deze ontwikkelingen hebben zowel direct als indirect invloed gehad op het leveren van beveiliging naar onze klanten. En dit is nog maar een fractie.

Door deze ontwikkelingen wordt naar ons inzien meer betrokkenheid vereist van een beveiligingsbedrijf, en dit mag u ook verwachten. Het gaat niet meer alleen om beveiliging, maar ook om advies en samenwerking. Hierin zijn wij een toegevoegde waarde voor onze relaties.

Gelukkig zijn er ook een aantal dingen hetzelfde gebleven. Fundamenteel is er weinig veranderd: we zijn nog steeds een familiebedrijf met korte communicatielijnen en één aanspreekpunt. Het onderhouden van persoonlijke contacten en betrokken blijven bij de regio, zijn vanaf het begin belangrijke pijlers voor onze organisatie en relaties geweest en hier zullen we ook naar blijven streven.  

Gezien alle ontwikkelingen die we hebben meegemaakt, is het soms moeilijk te bevatten dat we ooit begonnen zijn met 12 man, en dat ons personeelsbestand is vertienvoudigd. Ondanks onze groei en veranderingen in de branche, kunnen wij met overtuiging zeggen dat we dezelfde organisatiestructuur en visie hebben als (bijna) 12,5 jaar geleden.


 

Bel voor een afspraak met: 0314 - 35 12 20